Zaobišao penis

Okruženi penis je onaj gdje je prepucija uklonjena. To se obično radi iz vjerskih razloga, ali se može učiniti i iz medicinskih razloga ili kao kozmetički postupak. Penis će imati ožiljak oko baze osovine na kojoj je prepunica uklonjena. Penis može biti i malo kraći od neobrezanog penisa.

Koje su 3 prednosti obrezivanja?

1. Obrezivanje može pomoći u smanjenju rizika od ugovaranja HIV -a i drugih SPD -a.

2. Obrezivanje može pomoći u smanjenju rizika od razvoja raka penisa.

3. Obrezivanje može pomoći poboljšati higijenu i smanjiti rizik od razvoja drugih infekcija.

Možete li dobiti teško tijekom obrezivanja?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o pojedincu. Neki muškarci izvještavaju da su u stanju dobiti i održavati erekciju tijekom obrezivanja, dok drugi smatraju da postupak to otežava učiniti. Općenito, smatra se da obrezivanje nema značajan utjecaj na čovjekovu sposobnost da dobije i održava erekciju.

Smanjuje li obrezivanje vaše veličine?

Nema dokaza da obrezivanje smanjuje veličinu penisa. U stvari, studija objavljena u British Journal of Urology International otkrila je da su obrezani muškarci zapravo imali nešto duže penise od neobrezanih muškaraca.

Osjećate li više zadovoljstva ako vas obreza?

Nema konačnog odgovora na ovo pitanje jer svi različito doživljavaju zadovoljstvo. Neki ljudi koji su obrezani mogu osjetiti da doživljavaju više zadovoljstva tijekom seksa, dok drugi možda neće primijetiti razliku. Ne postoje znanstveni dokazi da obrezivanje nužno dovodi do povećanog zadovoljstva ili za muškarce ili žene.

Što se događa ako muškarac nije obrezan?

Ako čovjek nije obrezan, prepucija će pokriti glavu penisa. To može uzrokovati probleme s higijenom i može dovesti do povećanog rizika od infekcije. U nekim slučajevima, prepucija također može učiniti seksualni odnos teškim ili neugodnim.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj