Za što je katomano?

Kako?

Koristi se biljka kako Dobar adjuvant farmakološkim tretmanima koji su naznačeni za borbu protiv impotencije, spolne slabosti, nervoze, stanja agitacije, ali i za druge patologije. Za veći koristan učinak možete pomiješati kat s likerom unutar staklene boce.

Koliko dugo traje učinak Yohimbine?

Ovo je glavni alkaloid izvađen iz korteksa Pausinystalia Yohimbe i iz lišća serpentine Rauwolfia (poznato i kao indijski korijen zmija), koji ga prirodno sadrže.
Johimbin
Farmakokinetički podaci
Pola zivota0,25-2 sata
Izlučivanjeurin (poput metabolita)
Sigurnosne indikacije

13 Weitere Zeille

Kada uzeti yohimbinu?

Preporučuje se zapošljavanje posta, prije svega kada Namjera je potaknuti postupak mršavljenja.

O čemu je Damiana?

Tamo Damiana To je biljka tradicionalno naznačena kao lijek za afrodizijak, tonski i neuromuskularni stimulans, a često se koristi zajedno s drugim biljnim lijekovima (Yohimbina, Muira Puama, Maca Andina, Ginkgo bilaba) u slučaju impotencije.

Koliko Yohimbina uzima?

Aktivna doza je 0,5-10 g/dan za biljni lijek, dok je za aktivni sastojak, Johimbin klorid, odgovara 5.4 mg 3 puta dnevno.

Kako uzeti Cardarinu?

Tamo Kardarin Ima EMANY od oko 20 sati, za koje se preporučuje jedna dnevna administracija ako se koristi na 10 mg. U slučaju većih doza, preporučuju se dva dnevna svota, jedna svakih 12 sati. U svakom slučaju, preporučuje se biciklizam zapošljavanja.

Za što je peruanska maka?

Korijen maka Ima visoku prehrambenu vrijednost, što ga čini učinkovitim kao prikladan lijek, dakle tonik sposoban za kontrast fizičkog i mentalnog napora, poboljšanja rezistencije tijela tijela kao odgovor na stres vanjskog stresa, kako fizički i psihički stres.

Za što je klenbuttedol?

U klenbotterol Koristi se za liječenje astme i vrlo je popularan kao doping među američkim bodybuilderima, a ne samo među njima, jer se rast mišića povećava i smanjuje masnoće. To je poticajni beta-2, što znači da ima efekte slične hormonu adrenalina.

Koliko Damiana uzima?

Možete piti od jedne do tri šalice dnevno. Majke tinkture Damiana Općenito preporučujemo 20-30 kapi razrijeđenih u vodi od pretpostaviti jedan ili više puta dnevno. Ako odaberete dodatke, doze su naznačene na ambalaži.

Koliko kapi Damiane dnevno?

Način upotrebe: Preporučuje se pretpostavka iz 50 Kapi 2 ili 3 puta dnevno daleko od obroka u malo vode. Zašto ga koristiti: Prirodni afrodizijak, libido vraćanje i želja. Antidepresiva i tonično-stimulirajuće djelovanje.

Za što je Griffonia?

Tamo Grifonija (Grifonija Simplicifolia) je biljka obitelji Leguminosae. Korisno protiv depresije, anksioznosti i nesanice, povećava razinu serotonina u tijelu.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj