Udubljenje

Douche je uređaj koji se koristi za čišćenje vagine ili anusa. Sastoji se od vodonepropusne vrećice ili boce s pričvršćenom mlaznicom ili cijevi kroz koju je voda ili druga tekućina prekrivena.

Douching je praksa koja datira tisućama godina, a mnoge su kulture koristile u higijenske, medicinske i ritualne svrhe. Danas se DUCTING najčešće koristi kao način za čišćenje vagine ili anusa.

Na tržištu je dostupno mnogo različitih vrsta duchea, a najbolji za upotrebu ovisit će o vašim individualnim potrebama. Voda se sama može koristiti za osnovno čišćenje ili možete odabrati proizvod koji sadrži dodatne sastojke, poput octa ili sode bikarbone, za temeljitije čišćenje.

Ako planirate koristiti douche u higijenske svrhe, važno je pažljivo slijediti upute kako biste izbjegli potencijalne zdravstvene rizike. Na primjer, korištenje previše vode ili korištenje vode koja je previše vruća može uzrokovati iritaciju ili čak opekline.

Douching se ne smije koristiti kao metoda kontrole rađanja, jer se neće zaštititi od SPD -a ili trudnoće.

Zašto se ne preporučuje DAUCHING?

Douching se ne preporučuje jer može poremetiti prirodnu ravnotežu dobrih i loših bakterija u vagini. To može dovesti do povećanog rizika od vaginalnih infekcija, poput infekcija kvasca i bakterijske vaginoze. Douching također može uzrokovati iritaciju i upalu vaginalnih zidova.

Što je osoba?

Osoba za domovinu je netko tko je neugodan, nepristojan ili uvredljiv.

Što znači duting za djevojku?

Douching je higijenska praksa u kojoj se voda ili druga tekućina koristi za čišćenje vagine. Douching nije potrebno za vaginalnu higijenu i zapravo može biti štetno. Vagina se samočišćuje i ne treba ga pustiti.

Koja je svrha udubljenja?

Douching je postupak čišćenja vagine pomoću vode ili drugih tekućina. To se često radi nakon seksualnog odnosa ili prije umetanja tampona. Douching se također može koristiti za čišćenje vagine prije i nakon porođaja.

Je udubljenje s vodom sigurnom?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ne postoji znanstveni konsenzus o sigurnosti udubljenja vodom. Neki stručnjaci vjeruju da je udaranje vodom sigurno, dok drugi vjeruju da može povećati rizik od određenih zdravstvenih problema.

Jedan od glavnih argumenata protiv udubljenja vodom je da može poremetiti prirodnu ravnotežu bakterija u vagini, što može dovesti do infekcije. Uz to, udubljenje vodom može prisiliti vodu i bakterije u reproduktivne organe, što može dovesti do zdjelične upalne bolesti.

Ako razmišljate o udubinju s vodom, važno je razgovarati sa svojim pružateljem zdravstvene zaštite kako biste odmjerili rizike i koristi.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj