Trebate li tuširati nakon seksa

Trebate li tuširati nakon seksa? Ovo je uobičajeno pitanje koje postavljaju mnoge žene. Iako ne postoje medicinski dokazi koji bi podržali potrebu za udubljenjem nakon seksa, neke žene smatraju da je potrebno očistiti vaginu nakon seksa. To može biti zbog osobnih sklonosti ili zato što smatraju da će to pomoći u sprječavanju infekcije. Nema ispravnog ili pogrešnog odgovora na ovo pitanje, jer svaka žena mora donijeti odluku za sebe.

Je udubljenje s vodom iz slavine sigurna?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući kvalitetu vode i pojedinačno zdravlje osobe. Međutim, općenito, douching s vodom iz slavine smatra se sigurnim za većinu ljudi.

Kako poboljšati miris mirisa?

Nekoliko je stvari koje možete učiniti kako bi vaš miris boljeo miris. Prvo, provjerite jeste li redovito higijeni i tuširali se. Drugo, možete pokušati koristiti sprej za tijelo ili parfem za maskiranje bilo kakvih neželjenih mirisa. Konačno, možete pokušati koristiti prirodni dezodorans ili antiperspirant kako biste pomogli kontrolirati znoj i miris.

Da li vas douche čini da bolje miriše?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući vrstu korištene douše, prirodni miris tijela i temeljni uzrok mirisa. Međutim, općenito, douching može pomoći privremeno privremeno prikrivati miris tijela.

Je li bolje da se nadube ili ne?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o osobnim sklonostima i povijesti svakog pojedinca. Neki ljudi mogu otkriti da udubljenje pomaže održati vaginalno područje čistim i bez mirisa, dok drugi mogu otkriti da uzrokuje iritaciju ili suhoću. Važno je razgovarati sa svojim pružateljem zdravstvene zaštite kako biste utvrdili je li udubljenje prikladno za vas.

Trebam li se tuširati prije ili nakon što se javim?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer ovisi o osobnoj preferenciji. Neki se radije tuširaju prije udubljenja kako bi osigurali da je područje čisto prije udubljenja, dok se drugi više vole tuširati nakon što su ugasili kako bi isprati bilo koji ostatak. U konačnici, na pojedincu je da odluči koja metoda im najbolje funkcionira.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj