Suppiritorija borne kiseline

Supozitori borne kiseline su medicinski uređaji koji su umetnuti u vaginu kako bi se liječile različita stanja, poput infekcija kvasca, bakterijske vaginoze i trihomonije. Izrađene su od borne kiseline, što je prirodno antiseptičko i antifungalno sredstvo. Suppiritori borne kiseline obično se ubacuju jednom ili dva puta dnevno u razdoblju od sedam do četrnaest dana.

Da li vas borna kiselina bolje miriše?

Borna kiselina je prirodna tvar koja ima mnogo koristi, uključujući i dezodorans. To je učinkovit dezodorans jer pomaže ubiti bakterije, što može uzrokovati miris tijela. Uz to, borna kiselina može pomoći apsorbiranju znoja i ulja, što također može pridonijeti mirisu tijela.

Koliko brzo djeluju supozitoriji od borne kiseline?

Supozitori borne kiseline dizajnirani su tako da djeluju brzo kako bi se ublažili simptomi infekcija kvasca. Međutim, točna brzina olakšanja varirat će od osobe do osobe. Neki ljudi mogu otkriti da se njihovi simptomi ublažavaju u roku od nekoliko sati, dok će drugi možda trebati koristiti čepiće nekoliko dana prije nego što vide značajno poboljšanje.

Što STD može liječiti borovu kiselinu?

Borna kiselina se obično koristi za liječenje vaginalnih infekcija kvasca. Može se koristiti i za liječenje bakterijske vaginoze i trihomonije.

Kako izgleda iscjedak nakon borne kiseline?

Nakon borne kiseline, pražnjenje se može pojaviti vodenasto, bijelo ili žuto. Može imati gadan miris.

Koliko treba vremena da borna kiselina uravnoteži pH?

Borna kiselina može potrajati dosta vremena da uravnoteži razinu pH u vodi, ovisno o početnoj razini pH i željenoj razini pH. Ako je početna razina pH vrlo niska (kisela), može proći nekoliko sati ili čak dana da borna kiselina podigne pH na neutralnu razinu. Slično tome, ako je početna razina pH vrlo visoka (osnovna), može potrajati isto toliko vremena da borna kiselina spusti pH na neutralnu razinu.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj