Stvari koje žene vole

1. Žene poput stvari koje su lijepe i/ili sjajno.

2. Žene poput stvari koje su meke i/ili lukave.

3. Žene poput stvari koje su mirisne.

4. Žene poput stvari koje su modne.

5. Žene poput stvari koje su praktične.

Što ženke žele od čovjeka?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer je svaka žena drugačija i ima različite sklonosti. Međutim, neke uobičajene stvari koje mnoge žene traže u muškarcu uključuju: ljubaznost, inteligenciju, dobar smisao za humor, snažne vrijednosti i nježnu prirodu. Uz to, mnoge žene cijene i muškarca koji je asertivan i samouvjeren, a da ne preplavi i koji je u stanju preuzeti odgovornost u situaciji kad je to potrebno.

Koji su prvih 5 potreba žene?

1. Ljubav i naklonost

2. Druženje

3. Intimnost

4. razgovor

5. financijska stabilnost

Što dobiva žensku pažnju?

Ne postoji definitivan odgovor na ovo pitanje jer je svaka žena drugačija, a ono što može privući pažnju jedne žene možda nije zanimljivo za drugu. Međutim, neke opće stvari koje mogu privući žensku pažnju uključuju muškarca koji je dobro odjeven, samouvjeren i ima dobar smisao za humor. Uz to, biti dobar slušatelj i poštovati osobni prostor žene također će ostaviti pozitivan dojam.

Koje 5 stvari vole djevojke?

1. Pažnja

2. Ljubav

3. Odobrenje

4. Divljenje

5. Potvrđivanje

Koje su 5 stvari koje žena želi od muškarca?

1. Poštovanje: Žene žele da muškarci prema njima postupaju s poštovanjem. To uključuje pristojno, slušanje njihovih mišljenja i vrednovanje njihove inteligencije i doprinosa.

2. Uvažavanje: Žene se žele osjećati cijenjenim od strane svojih partnera. To uključuje zahvalnost na njihovom trudu, davanje komplimenata i slave njihovih uspjeha.

3. Komunikacija: Žene žele otvorenu i iskrenu komunikaciju svojih partnera. To uključuje mogućnost dijeljenja svojih osjećaja i njihovih potreba i želja slušati i poštovati.

4. Podrška: Žene žele da njihovi partneri podržavaju njih. To uključuje da je emocionalno dostupna, dostupna za pomoć u skrbi o djeci ili kućanstvu i voljna je posuditi uho za slušanje.

5. Ljubav: U konačnici, žene žele biti voljene od strane svojih partnera. To uključuje osjećaj cijenjenog i njegovanog, osjećaj podržanog i cijenjenog i osjećaj kao da su važan dio života svog partnera.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj