Što bih trebao kupiti da bih napravio polu -odlični lak za nokte?

Koja polu -odmetna laka za nokte?

Vlastiti za Ovo, u slučaju manikure s polu -odličan Učinite to sami kod kuće, preporučljivo je odlučiti za a svjetiljka LED, biti otporniji i lako rukovanje. Također vremena sušenja zahvaljujući svjetiljka LED diode definitivno manje prolaze od nekoliko minuta do samo 30 sekundi.

Koliko prolaza polu -dosadni lak za nokte?

Koraci za izradu nacrta polu -odmetan lak za nokte oni su 4 i prilično jednostavni: u stvari jest iz 4 proći između, lak za nokte Šarena (dva puta) i konačna baza.

Koji mi komplet za obnovu noktiju preporučujete?

Marke od pribor gel nokti Više cijenjeni su Mesauda, ​​Meanail, Mylee Pro i Constelia. Ispod su najbolji pribor gel nokti Preporučuje se s njihovim karakteristikama.

Kako odabrati komplete za nokte?

Pribor baza ili kompletna

Također provjerite jesu li ne -toksični. Postoje dvije verzije a pribor gel za nokti. U pribor baza također može sadržavati samo tri proizvoda, uključujući polu -vodene ili gel emajle, bazu i gornji sloj. Preporučujemo prije svega onima koji već imaju svjetiljku za polimerizaciju.

Što je potrebno za postavljanje polu -odmetnog kod kuće?

Proizvodi za napraviti a Pokrijte gelom polu -odličan
  1. LED ili UV svjetiljka.
  2. guranje.
  3. Lima 180/200.
  4. Buffer 100.
  5. Čistač.
  6. pribor Za trajno sjeme (baza, boja, gornji sloj)

Što biste željeli učiniti prije nanošenja cakline?

Koristim određenu datoteku za površinu noktiju, nazvanu međuspremnik za nokte. Bufferi za nokte imaju nekoliko numeriranih lica koja će se koristiti u nizu na površini nokta, a svaki ima određenu funkciju.

Koliko vata mora imati polu -permantu laganu laku za nokte?

36 vata
Optimalna i, općenito, više se koristi je 36 vat, što se obično dobiva zahvaljujući četiri 9 UV žarulje vat smješten unutar pećnica

Kakva je razlika između UV i LED svjetiljki?

Koja je razlika između UV svjetiljki i LED svjetiljke? Oboje emitiraju zrake UV. Tamo razlika značajno se sastoji u vremenu polimerizacije, s I LED Uštedite oko 50% vremena, ovaj faktor čini i orikotehniku ​​vrlo sretnima da kupci da Za manje vremena dobivaju isti rezultat.

Koliko vata mora imati UV svjetiljku?

Više vat ima svjetiljka, Maloljetnici su vrijeme sušenja glazura i još mnogo toga svjetiljka bit će prisutan. Tamo snaga od UV svjetiljke ide od 9 Vat nadalje (max 36 vat) dok tamo snaga od svjetiljke LED raspon od 6 Vat (ekvivalent 36 Watt UV) nadalje (max 48 vat).

Koliko prolaza emajla su napravljeni?

Postoje samo dva pravila: dva proći, i pročitati.

Prvi iznad svega mora biti vrlo lagan i to lak za nokte Mora biti “povučen” dobro, nije važno je li malo ružno ili malo pokriva. Drugi proći Toliko će pokriti sve, a boja će biti homogena i glatka. Za to su bolji emajl Malo tekućine.

Koliko puta možete staviti polu -odlični lak za nokte?

“Ne više od jedne prijave mjesečno” za caklinu polutrajan, što Da Nanesite na nokte ruku i stopala e Da ‘Suho’ s ultraljubičastim svjetiljkama, predmet studije o ‘jama dermatologiji’ koja ističe one moguće, iako vrlo ograničene, rizike od raka i starenja kože …

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj