Stidni tijelo

SUBIJSKI TIJELO je pojam koji se koristi za opisivanje područja tijela koje se nalazi oko stidne kosti. Ovo područje uključuje regije stidne stide, a to je područje između bedara, i pubični nasip, koji je mesnati nasip koji strši iz kostiju stidne kosti. Dobisko tijelo također uključuje stidnu dlaku, a to je kosa koja raste u pubičkoj regiji. Dobisko tijelo je seksualno značajno područje tijela, jer je to područje koje je obično prekriveno odjećom koja se nosi tijekom seksualne aktivnosti.

Što je još jedna riječ za pubic?

Nema druge riječi za stic.

Što je stidna dlaka na djevojci?

Pubična dlaka je kosa koja raste u pubičkoj regiji, a to je područje između bedara i trbuha. Kosa je obično gruba i deblja od kose na glavi, a može se razlikovati u boji od svijetlosmeđe do crne.

Kakvo je područje pubinja na ženi?

Područje stidne zgrade na ženi je područje između dna njezinih rebara i zdjelice. Ovo područje uključuje stidnu kost, labia majora (vanjske usne vagine), labia minora (unutarnje usne vagine), klitoris i otvaranje vagine.

Kako se zove pubičko područje?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer različiti ljudi mogu imati različite sklonosti onome što nazivaju svoje područje. Međutim, neki uobičajeni pojmovi koji se koriste za pozivanje na područje stidne stidne površine uključuju vulvu, vaginu, usne i klitoris.

Kako izgleda normalno područje stidne stide?

Normalno područje od pubičnog sustava obično je prekriveno kosom, iako količina i distribucija mogu varirati od osobe do osobe. Koža u području stidne stide obično je tamnija od okolne kože, a može biti nekih malih kvrga ili prištića. Labia (mesnate, vanjske usne vagine) obično su ružičaste ili crvenkaste boje, a unutarnje usne (labia minora) obično su svjetlije boje. Klitoris je obično mala, okrugla struktura poput gumba koja se nalazi na vrhu unutarnjeg usana.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj