Senzualno masažno ulje za muškarce i žene

Senzualno masažno ulje za muškarce i žene je ulje koje je posebno dizajnirano za upotrebu tijekom masaže kako bi se poboljšalo iskustvo i pojačalo osjetila. Ta se ulja obično izrađuju od prirodnih sastojaka poput esencijalnih ulja i često se probijaju drugim senzualnim sastojcima poput čokolade ili ylang-milanga. Nanose se izravno na kožu kako bi se podmazali i zaštitili tijekom masaže, a mogu se nakon toga koristiti za vlaženje kože.

Za što se koristi senzualno ulje?

Na ovo pitanje nema odgovora jer se senzualno ulje može koristiti u različite svrhe, ovisno o određenom ulju i preferencijama osobe. Neki ljudi mogu koristiti senzualno ulje za masažu, jer može pomoći u opuštanju mišića i povećanju cirkulacije. Drugi ga mogu koristiti kao mazivo tijekom seksualne aktivnosti, jer može povećati osjećaj i učiniti iskustvo ugodnijim. Drugi ga mogu koristiti za svoje aromaterapijske koristi, jer određena ulja mogu pomoći u povećanju osjećaja opuštanja i dobrobiti. U konačnici, na pojedincu je da odluči kako bi željeli koristiti senzualno ulje.

Kako davati senzualnu masažu tijela svom partneru?

Prije nego što započnete, važno je postaviti raspoloženje za senzualnu masažu tijela. To znači stvaranje okruženja koje je opuštajuće, privatno i ugodno za vas i za vašeg partnera. Možda biste htjeli razmotriti zatamnjenje svjetla, svirati neku opuštajuću glazbu i koristiti mirisne svijeće ili tamjan za stvaranje romantičnije atmosfere.

Nakon što stvorite savršenu postavku, možete započeti masažu. Započnite tako što vaš partner legne na trbuh, s jastukom ispod glave za utjehu. Tada možete početi masirati leđa, koristeći duge, spore udarce. Možete koristiti ruke, prste ili čak masažno ulje ili losion kako biste pomogli rukama kako klizi preko njihove kože. Obratite posebnu pozornost na bilo koja područja koja izgledaju posebno napeta ili bolna.

Dok masirate leđa svog partnera, možete se postupno pomaknuti prema nogama i stražnjici. Možete koristiti ruke, prste ili masažno ulje ili losion za masiranje ovih područja, koristeći duge, spore udarce. Opet obratite posebnu pozornost na bilo koja područja koja izgledaju posebno napeta ili bolna.

Kad završite masiranje leđa, noge i stražnjice svog partnera, možete ih zamoliti da se okrenu kako biste mogli masirati njihov prednji dio. Započnite masiranjem prsa i želuca, koristeći duge, spore udarce. Ponovno možete koristiti ruke, prste ili masažno ulje ili losion kako biste pomogli rukama kako klizi preko njihove kože. Platite posebno

Koje je ulje najbolje za romantiku?

Ne postoji jedinstveno “najbolje” ulje za romantiku, jer će se pojedinačne sklonosti svake osobe razlikovati. Međutim, neke popularne opcije za romantične masaže uključuju mirisna ulja poput Jasmine ili Rose, što može pomoći u postavljanju raspoloženja. Ostala ulja koja se često koriste za romantične masaže uključuju kokosovo ulje i ulje jojobe, jer su i glatko i hidratantno.

Koje je ulje najbolje za žensku masažu tijela?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer tijelo svake osobe može drugačije reagirati na različita ulja. Međutim, neka često korištena masažna ulja za žene uključuju ulje jojobe, ulje grožđa i slatko bademovo ulje. Ova su ulja u teksturi relativno lagana i lako ih apsorbiraju koža.

Na kojem esencijalnom ulju okreće muškarca?

Ne postoji nijedno esencijalno ulje koje uključuje čovjeka. Kemija svake osobe je drugačija, pa ono što može raditi za jednu osobu možda neće raditi za drugu. Neka esencijalna ulja koja se tradicionalno koriste za povećanje libida i seksualnog uzbuđenja uključuju ylang ylang, jasmin, ruža i kadulja. Eksperimentiranje s različitim uljima najbolji je način da saznate što vam odgovara.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj