Seksualno pokoran

Seksualno pokorna osoba je netko tko uživa u podnošenju seksualne aktivnosti koje su dogovorele obje strane. Oni mogu uživati u elementima poniženja, ropstva i drugih oblika seksualne kontrole. Seksualno pokorni ljudi često smatraju zadovoljstvo što su ih mogli kontrolirati i ugoditi njihovim partnerom.

Koja su pokorna ponašanja?

Podredno ponašanje su svako ponašanje koje ukazuje na spremnost da se podvrgne autoritetu druge osobe. To može uključivati stvari poput govora tiho ili tiho, izbjegavanje kontakta s očima, ne govoreći za sebe ili prihvaćanje zahtjeva. Može uključivati i više fizičkog ponašanja poput klečenja ili klanjanja. Općenito, pokorna ponašanja su svako ponašanje koje pokazuje nedostatak asertivnosti ili spremnost da ga kontrolira netko drugi.

Što je podnošenje u vezi?

U vezi, podnošenje je čin odustajanja od kontrole vašem partneru. To se može učiniti na mnogo različitih načina, ovisno o dinamici para. To može biti nešto tako jednostavno kao što je dopuštanje partneru da odabere što gledati na TV -u ili može biti nešto značajnije, poput davanja kontrole nad vašim financijama ili seksualnom životu. Prijavljivanje govori o povjerenju i predaji željama vašeg partnera. To može biti teško učiniti, ali može biti i vrlo oslobađajuće i osnažujuće.

Koji su znakovi pokorne djevojke?

Mnogo je znakova da je djevojka pokorna, ali neki od najčešćih uključuju: sramežljivi ili introvertirani, biti željni ugoditi, biti sukladni ili poslušni, imati slatko ili djevojačko ponašanje i biti pokoran u krevetu. Naravno, neće sve podređene djevojke izlagati sve ove osobine, a neke mogu pokazati samo nekoliko. U konačnici, na pojedinačnoj djevojci je da odluči koliko je podložna.

Kako se podnijeti svom mužu?

Biblija je vrlo jasno da se žene moraju podvrgnuti svojim muževima (Efežanima 5,22). Međutim, to ne znači da se žene trebaju biti vratar ili da se treba tretirati kao inferiorni. Umjesto toga, podnijeti se voljno i ljubavno, kao Gospodinu (Efežanima 5,24).

U praktičnom smislu, podnošenje znači da žene trebaju poštovati i počastiti svoje muževe. Oni trebaju pratiti vodstvo svojih muževa, a oni trebaju biti podrška i korisna svojim muževima. Podnošenje ne znači da žene trebaju biti tihe ili pasivne; Naprotiv, oni trebaju biti aktivni i uključeni u svoje brakove. Međutim, njihov krajnji cilj trebao bi biti ugoditi svojim muževima i počastiti Bogu.

Kad se žena podnese muškarcu?

Žena se može podnijeti muškarcu na različite načine i iz različitih razloga. Na primjer, žena se može podvrgnuti muškarcu kako bi pokazala njezinu naklonost ili uvažavanje ili kako bi izrazila potrebu za njim. U općenitijem smislu, žena se može podvrgnuti muškarcu kad osjeća da se ne može oduprijeti njegovoj moći ili autoritetu.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj