Seksualne stvari za raditi

Seksualne stvari je izraz koji se može koristiti za opisivanje širokog spektra aktivnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na: seksualni odnos, oralni seks, analni seks, masturbaciju, predigru i druge seksualne aktivnosti.

Kako možemo zadovoljiti djevojku?

Ne postoji siguran odgovor na ovo pitanje, jer je svaka djevojka drugačija i stoga će imati različite stvari koje je zadovoljavaju. Međutim, postoje neki opći savjeti koji vam mogu pomoći da udovoljavate djevojci i usrećite je. Prvo, važno je biti dobar slušatelj i obratiti pažnju na ono što ona kaže. Ovo će joj pokazati da vam je stalo do nje i da vas zanima život. Drugo, važno je biti promišljen i obziran. To znači raditi stvari poput otvaranja vrata za nju, izvlačenja stolice i nudeći joj jaknu ako joj je hladno. Treće, važno je biti dobar razgovornik i nasmijati se. Konačno, važno je biti gospodin i prema njoj postupati s poštovanjem.

Koje su neke intimne stvari za napraviti?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer ono što se može smatrati intimnim za jednu osobu ne može se smatrati intimnim za drugu. Međutim, neke moguće intimne stvari u kojima bi oba partnera mogla uživati mogu uključivati maženje, masiranje jedni drugima, dijeljenje tajni ili osobne misli jedni s drugima, provoditi vrijeme zajedno u opuštenom i ugodnom okruženju ili uključivanje u bilo koju aktivnost koja pomaže Potaknite bližu povezanost dviju pojedinaca.

Koju dob ženke postaju seksualno aktivne?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer žene mogu postati seksualno aktivne u različitim dobima iz različitih razloga. Neke djevojke mogu početi rano seksati zbog pritiska vršnjaka ili želje da se uklope, dok druge mogu čekati dok ne budu starije jer žele biti sigurne da su spremne. U konačnici, odluka kada postati seksualno aktivna je osobna koju će svaka djevojka donijeti na temelju vlastitih vrijednosti i iskustava.

Kako je mogu uzbuditi u krevetu?

Ne postoji odgovor na sve veličine na ovo pitanje, jer je svaka osoba drugačija i stoga će na različite načine odgovoriti na različite stvari. Međutim, postoje neki opći savjeti koji mogu pomoći da uzbudite vašeg partnera u krevetu.

Prvo, važno je osigurati da ste i vi i vaš partner ugodni i opušteni. Ako se osjećate napeto ili anksiozno, to će se vjerojatno pretvoriti u vaš partner na isti način. Pokušajte odvojiti neko vrijeme da se opustite i uđete u raspoloženje prije nego što steknete fizički. To može značiti da se toplo kupka zajedno, slušajući umirujuću glazbu ili jednostavno provedu neko vrijeme mažejući se i ljubljenje.

Jednom kada se oboje osjećate opušteno, vrijeme je da počnete postati fizičkiji. Pokušajte eksperimentirati s različitim vrstama dodira, poput razigranog škakljanja, nježne masaže ili lakih udaraca prstima ili rukama. Obratite pažnju na govor tijela svog partnera i verbalne znakove da biste vidjeli u čemu uživaju i reagiraju u skladu s tim.

Ne bojte se eksperimentirati i isprobati nove stvari. Ovo je vrijeme da se vaše mašte divljaju i istražuju različite fantazije i fantazije. Ako niste sigurni u čemu bi vaš partner mogao uživati, pitajte ih izravno ili tražite tragove u njihovom govoru tijela ili način na koji reagiraju na vaš dodir.

Konačno, zapamtite da je komunikacija ključna. Ako niste sigurni što vaš partner želi ili treba, pitajte ih izravno. Ovo će vam pomoći da se osigura da ste oboje na istoj stranici i

Kako mogu začiniti svog partnera u krevetu?

Na ovo pitanje nema odgovora jer bi svačija ideja začina mogla varirati. Međutim, neki opći savjeti za početak uključuju:

1. Razgovarajte sa svojim partnerom o tome što bi im se moglo svidjeti. Rasprava o svojim seksualnim željama jedni s drugima može vam pomoći da iskustvo bude ugodnije za vas oboje.

2. Budite kreativni i isprobajte nove stvari. To bi moglo uključivati bilo što, od pokušaja novih položaja do eksperimentiranja s različitim oblicima stimulacije.

3. Biti avanturistički i spontani. To bi moglo uključivati bilo što, od vođenja ljubavi na neočekivanim mjestima do isprobavanja novih i neočekivanih seksualnih aktivnosti.

4. Biti strastven. Stavite svoje srce i dušu u svoje vođenje ljubavi i obavijestite svog partnera koliko vam znače.

5. Odvojite svoje vrijeme. Ne žurite kroz iskustvo i obavezno uživajte u svakom trenutku.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj