Seks sa ženama

Izraz “spol sa ženama” odnosi se na seksualnu aktivnost između dvije žene. To može uključivati bilo što, od ljubljenja i dodirivanja do oralnog seksa i prodora. Iako se specifičnosti mogu razlikovati, postoje neke opće karakteristike koje su često povezane s ovom vrstom spola. Na primjer, seks među ženama često se smatra intimnijim i strastvenijim od seksa između muškarca i žene. To je zato što su žene često više u skladu s potrebama i želja. Osim toga, seks među ženama često se smatra senzualnijim i erotskim, jer se često više usredotočuje na zadovoljstvo fizičkih senzacija uključenih.

Trebaju li muškarci seks više od žena?

Nema konačnog odgovora na ovo pitanje jer su sve potrebe drugačije. Međutim, neka istraživanja sugeriraju da muškarci mogu imati jaču fiziološku potrebu za seksom od žena. Na primjer, jedno istraživanje otkrilo je da su muškarci prijavili višu razinu seksualne želje i veću učestalost seksualne aktivnosti od žena. Uz to, činilo se da su muškarci osjetljiviji na seksualne znakove od žena i doživjeli su intenzivnije seksualno uzbuđenje kao odgovor na vizualne seksualne podražaje.

Važno je napomenuti da se ovi nalazi temelje na podacima koji su samo prijavljeni i ne mogu odražavati stvarne fiziološke razlike između muškaraca i žena. Uz to, studija nije razmatrala čimbenike kao što je zadovoljstvo odnosa, za koje se zna da utječu na seksualnu želju i aktivnost. Stoga je moguće da muškarci i žene imaju sličnu razinu potrebe za spolom, ali razlike u drugim čimbenicima (e.g., Zadovoljstvo odnosa) Računajte na uočene razlike u seksualnoj želji i aktivnostima koje su prijavljene samoinicijama.

Kako reći da je ženka uključena?

Postoji nekoliko načina da se kaže je li ženka uključena. Jedan od načina je pogledati njezin govor tijela. Čini li se opušteno i ugodno, ili je napeta i nervozna? Ako je opuštena i ugodna, to je dobar znak da je uključena. Drugi način da se kažem je slušati njezin glas. Govori li tiho i polako, ili govori brzo i uzbuđeno? Ako govori tiho i polako, to je dobar znak da je uključena. Napokon, možete pogledati i njezine učenike. Ako su njezini učenici prošireni, to je dobar znak da je uključena.

Tko želi više seksa muško ili žensko?

Teško je generalizirati o tome tko želi više seksa, jer postoje mnogi čimbenici koji mogu utjecati na spolni nagon pojedinca. Međutim, neka istraživanja sugeriraju da, općenito, muškarci mogu htjeti seks češće nego žene. Jedno je istraživanje otkrilo da su muškarci prijavili višu razinu seksualne želje od žena, a drugo je utvrdilo da su muškarci vjerojatnije od žena da pokrenu seks. Uz to, neka istraživanja sugeriraju da je muškarci vjerojatnije da će žene razmišljati o seksu i da ih seksualni podražaji lakše uzbuđuju.

Koji osjeća više boli muško ili žensko?

Nema konačnog odgovora na ovo pitanje, jer svi različito doživljavaju bol. Međutim, neke studije sugeriraju da su žene možda osjetljivije na bol od muškaraca. Jedan od razloga ove razlike može biti taj što žene imaju osjetljivije živčane završetke od muškaraca. Uz to, ženska tijela proizvode više hormonskog oksitocina, koji je povezan s povećanom osjetljivošću na bol.

Zašto žene rade seks?

Mnogo je razloga zbog kojih se žene bave seksualnom aktivnošću. Neke žene to čine za fizičko zadovoljstvo, neke to čine za emocionalnu povezanost, a neke to čine u reproduktivne svrhe. Na ovo pitanje ne postoji niti jedan odgovor, jer različite žene imaju različite motivacije za sudjelovanje u seksualnim aktivnostima.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj