Rakovi bolest

Bolest rakova, koja se naziva i stidne uši, parazitska je zaraza stidne dlake i okolne kože. Najčešći simptom bolesti rakova je intenzivan svrbež u zahvaćenom području. Ostali simptomi mogu uključivati crvenilo, upalu i iritaciju. Bolest rakova širi se bliskim fizičkim kontaktom sa zaraženim pojedincem ili kroz kontakt s kontaminiranom posteljinom, odjećom ili drugim predmetima. Liječenje obično uključuje uporabu posebnih šampona i kreme za ubojstvo ušiju.

Zašto se STD naziva rakovi?

Postoji nekoliko različitih teorija o tome kako je SPD dobio nadimak “,.”Jedna teorija sugerira da je ime došlo jer je SPD često karakterizirao mali, crveni izbočini koji izgledaju poput rakova uši. Druga teorija sugerira da je ime igra na riječi “rakova”, jer se SPD ponekad naziva i “pubične uši.”

Koji su simptomi bolesti rakova?

Postoje tri glavna simptoma bolesti rakova:

1. Intenzivno svrbež na području stidne jame

2. Sitne bijele bube ili jaja u stidne kose

3. Crvenilo, upala ili osip u području stidne stidne

Ako imate neki od ovih simptoma, važno je posjetiti liječnika ili drugog pružatelja zdravstvene zaštite kako biste se mogli pravilno dijagnosticirati i liječiti.

Kako izgledaju rakovi na ženi?

Postoji mnogo različitih vrsta rakova i mogu se donekle razlikovati u izgledu. Međutim, svi imaju nekoliko zajedničkih stvari. Rakovi imaju tvrdu, vanjsku školjku koja štiti njihova meka, unutarnja tijela. Imaju osam nogu i dvije velike kandže koje koriste za hvatanje hrane i za obranu. Rakovi su obično crvene ili smeđe boje, iako neke vrste mogu biti zelene, plave ili čak ljubičaste.

Kako su započeli rakovi STD?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer je podrijetlo rakova nepoznato. Međutim, vjeruje se da su rakovi SPD -ovi prvi put preneseni seksualnim kontaktom. Rakovi SPB uzrokovani su parazitskom zarazom stidne uši, koji su mali insekti koji se hrane ljudskom krvlju. Uši se obično prenose s jedne osobe na drugu putem seksualnog kontakta. Također je moguće da se uši prođu kroz kontakt s kontaminiranom odjećom, posteljinom ili ručnicima.

Što se događa ako se rakovi ne liječe?

Ako se rakovi ne liječe, mogu patiti od brojnih zdravstvenih problema. Oni mogu uključivati stvari poput truleži školjke, bakterijskih infekcija, pa čak i smrti.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj