Produžiti preuranjenu ejakulaciju

Produga prerana ejakulacija je seksualna disfunkcija koju karakterizira trajni ili ponavljajući obrazac ejakulacije koji se javlja tijekom seksualne aktivnosti, s minimalnom seksualnom stimulacijom, i prije željenog trenutka završetka. To također može uzrokovati osobne nevolje i poteškoće u seksualnim odnosima.

Kako mogu dugo držati svoju ejakulaciju?

Ne postoji odgovor na sve veličine-sve je odgovor na ovo pitanje, jer najbolji način da se ejakulacija oduzme može varirati od osobe do osobe. Međutim, neki opći savjeti kako duže trajati u krevetu mogu uključivati:

– usredotočujući se na senzacije u vašem tijelu i održavati se što je moguće opuštenije

– Pokušavajući kontrolirati svoje disanje

– Usporavanje potiska i usredotočenje na dublju prodor

– Korištenje različitih tehnika tijekom predigra i odnosa, poput prebacivanja položaja ili mijenjanja intenziteta

– dovodeći se na rub ejakulacije, a zatim u potpunosti zaustaviti stimulaciju nekoliko sekundi prije nego što ponovo započnete

Ako se nađete da se borite za kontrolu ejakulacije, možda bi bilo vrijedno razgovarati s liječnikom ili seksualnim terapeutom, koji vam mogu pomoći da identificirate bilo kakve temeljne probleme i pružite daljnje savjete.

Što mogu uzeti da odgodim ejakulaciju?

Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste odgodili ejakulaciju. Ako se borite s preuranjenom ejakulacijom, možda biste trebali isprobati neke od ovih tehnika:

1. Vježbe zdjelice: Jačanje mišića zdjeličnog dna može vam pomoći odgoditi ejakulaciju.

2. Mentalna distrakcija: Usredotočenost na nešto drugo tijekom spola može vam pomoći odgoditi ejakulaciju.

3. Upotrijebite kondom: Nošenje kondoma može pomoći u smanjenju osjećaja i pomoći u odgađanju ejakulacije.

4. Isprobajte deblji kondom: Korištenje debljih kondoma također može pomoći u smanjenju osjećaja i pomoći u odgađanju ejakulacije.

5. Upotrijebite kremu za poništavanje: Nanošenje ometanja krema na penis može pomoći u smanjenju osjećaja i pomoći u odgađanju ejakulacije.

6. Isprobajte drugačiji seksualni položaj: Neki seksualni položaji mogu pomoći odgoditi ejakulaciju smanjujući stimulaciju.

7. Razgovarajte sa svojim partnerom: Rasprava o zabrinutosti s partnerom može vam pomoći da seks učini ugodnijim i pomognete odgoditi ejakulaciju.

8. Pogledajte liječnika: Ako se borite za kontrolu preuranjene ejakulacije, možda biste trebali posjetiti liječnika ili seksualnog terapeuta za pomoć.

Koliko dugo čovjek može držati bez ejakulacije?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer se razlikuje od osobe do osobe. Neki će muškarci moći oduzeti ejakulaciju relativno dugo vremena, dok drugi možda neće moći trajati tako dugo. U konačnici, na pojedincu je da utvrdi koliko dugo može trajati bez ejakulacije.

Kako mogu znati je li moja preuranjena ejakulacija trajna?

Ne postoji niti jedan odgovor na ovo pitanje jer postojanost prerane ejakulacije (PE) ovisi o različitim čimbenicima. Međutim, mogu se ponuditi neke opće smjernice. Ako ste doživjeli PE već značajno vremensko razdoblje (e.g. Nekoliko mjeseci ili godina), malo je vjerojatno da će se uvjet spontano riješiti bez liječenja. Uz to, ako imate PE koji je povezan s erektilnom disfunkcijom (ED), to također može sugerirati da je uvjet vjerojatnije da će biti trajno. Ako ste zabrinuti zbog postojanosti vašeg PE -a, najbolje je konzultirati se s pružateljem zdravstvene zaštite koji može procijeniti vaš pojedinačni slučaj i ponuditi smjernice o mogućnostima liječenja.

Koji je najbrži način da se dulje traje u krevetu?

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor koji odgovara, jer najbolji način da traje duže u krevetu može se razlikovati ovisno o individualnoj fiziologiji i sklonostima osobe. Međutim, neki savjeti koji mogu pomoći u povećanju trajanja seksualnog odnosa uključuju:

– osiguravajući da su oba partnera dovoljno uzbuđena prije prodora

– usredotočenje na senzacije doživljene tijekom seksa, a ne na dostizanje orgazma što je brže moguće

– Korištenje maziva za smanjenje trenja

– Izbjegavanje položaja koji imaju tendenciju da dovode do rane ejakulacije

– Uzimanje pauze tijekom spola kako bi se održala kontrola nad razinama uzbuđenja

Ako se trudite kontrolirati svoju ejakulaciju, možda bi bilo vrijedno razgovarati s liječnikom ili seksualnim terapeutom, koji može pružiti daljnje savjete i smjernice.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj