Prljavo razgovarajući s dečkom

Kad osoba prljavo razgovara sa svojim dečkom, obično razgovara o seksu. To može uključivati razgovor o onome što im žele seksualno učiniti, što im rade seksualno ili samo opći prljavi razgovor. To se obično radi na način koji je osmišljen da ih uključi, a to može biti način da se seksu dodaju uzbuđenje.

Kako mogu zavesti svog partnera na daljinu?

Ne postoji odgovor na sve veličine na ovo pitanje, jer će najbolji način zavoda vašeg partnera na daljinu varirati ovisno o pojedincu i odnosu između vas. Međutim, postoje neki opći savjeti koje možete slijediti kako bi vam pomogli da započnete.

Prvo, važno je zapamtiti da se zavođenje odnosi na izgradnju seksualne napetosti. To znači da biste se trebali usredotočiti na zadirkivanje i koketiranje sa svojim partnerom, umjesto da idete ravno prema Jugularu. Započnite slanjem koketiranih tekstova ili e -mailova i pokušavajući pronaći mogućnosti za video chat ili razgovor telefonom kako biste mogli izgraditi odnos.

Nakon što uspostavite dobru vezu, možete početi malo odvažiti. Pošaljite svoje partnerske fotografije koje su pomalo sugestivne ili planirajte seksi igru istine ili usude. Ključno je osigurati da se oboje zabavljate i uživate u nakupljanju glavnog događaja.

Konačno, kad ste spremni izvesti stvari na sljedeću razinu, planirajte pare Skype sesiju ili vikend, gdje konačno možete pustiti da vaše zavodne vještine divljaju.

Kako mogu zavesti svog dečka na daljinu preko teksta?

Ako želite zavesti svog dečka na daljinu preko teksta, morat ćete biti kreativni i sugestivni. Morat ćete upotrijebiti svoje riječi da biste slikali sliku onoga što radite i kako se osjećate i pozovite svog dečka da vam se pridruži u vašoj fantaziji. Budite razigrani, koketirani i nestašni, i pustite maštu da divlja. Zapamtite, cilj je uključiti ga i natjerati ga da razmišlja o vama, pa se zabavite s tim!

Govori li prljavo dobro za vezu na daljinu?

Da, razgovor o prljavštini može biti dobro za vezu na daljinu! Može vam pomoći da stvari budu uzbudljive i može se učiniti zabavnim, nestašnim trenucima kada konačno možete biti zajedno zajedno. Samo budite sigurni da vam je oboje ugodno i da se ne čini da se ni jedno od vas osjeća nelagodno.

Kako se uspostaviti veza na daljinu?

Pod pretpostavkom da ste i vama i vašem partneru ugodni za seks, možete učiniti nekoliko stvari kako biste iskustvo učinili ugodnijim za vas oboje. Prvo, provjerite imate li jasno razumijevanje granica jedni drugima. S čime se svaki od vas ugodno? Koje su vaše granice? To će vam pomoći da se nitko od vas ne osjeća neugodno tijekom iskustva.

Jednom kada imate jasno razumijevanje granica jedni drugima, odvojite malo vremena da izgradite seksualnu napetost prije nego što počnete seks. To se može učiniti slanjem koketiranih poruka naprijed -natrag ili slanjem jedni drugima sve eksplicitnijim fotografijama ili videozapisima. Što god učinite, pobrinite se da oboje uživate u nadogradnji i da dovodi do vrućeg i teškom seksiranju.

Kad ste spremni započeti seks, budite eksplicitni kao što se osjećate ugodno. Opišite detaljno što želite raditi jedni drugima ili što radite sebi. Što ste detaljniji i specifičniji, to će biti više uključeni partner. I ne bojte se kreativno – vaša je mašta jedino ograničenje!

Napokon, pobrinite se da oboje uživate. Seks bi trebalo biti zabavno i uzbudljivo za vas oboje, pa ako se počne osjećati kao posao, odmorite se i vratite se kasnije. Ako se oboje dobro zabavljate, onda to radite kako treba.

Kako okrećete momka na daljinu?

Postoji dosta stvari koje možete učiniti da okrenete momka na daljinu, ali to će vjerojatno varirati ovisno o momku. Neki su muškarci vizualniji, pa mu slanje fotografija ili videozapisa o sebi može biti dobar način da ga uključite. Drugi su možda više slušni, pa bi telefonski seks ili prljavi razgovor mogli biti više u njihovoj uličici. Neki su možda fizičkiji, pa mu slanje paketa za njegu sa seksi odjećom ili igračkom može učiniti trik. U konačnici, samo ćete trebati eksperimentirati i vidjeti što će vaš momak vruć i gnjaviti.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj