Pravila za pokorne muškarce

Skup posebnih smjernica ili očekivanja koja se očekuje da će muškarac slijediti kako bi se smatrao pokornim. Ova pravila može postaviti dominantni partner ili ih mogu dogovoriti oba partnera u BDSM odnosu. Oni mogu pokriti širok raspon ponašanja, od jednostavnih stvari poput uvijek korištenja počasti prilikom obraćanja dominantnom partneru, do složenijih pitanja poput seksualnog ponašanja ili kućanskih poslova.

Koja su pokorna ponašanja?

Podredno ponašanje su akcije ili stavovi koji ukazuju na spremnost da se prenose želje ili autoritet druge osobe. Podređena ponašanja često su izložena u odnosima u kojima je jedna osoba dominantna, a druga podređena. Oni se mogu prikazati i u drugim situacijama u kojima jedna osoba želi dobiti uslugu ili odobrenje od druge. Pokorna ponašanja mogu biti svjesna ili nesvjesna, a mogu biti verbalna ili neverbalna.

Neki uobičajeni primjeri pokornog ponašanja uključuju:

– Govoreći tiho ili krotko

– Čineći se malim ili neupadljivim

– Izbjegavanje kontakta očima

– Kimnuvši ili se slažući s onim što druga osoba kaže

– Ne nudeći mišljenja ili prijedloge

– Ići zajedno s onim što druga osoba želi raditi

– Radeći ono što vam druga osoba kaže

– Popuštanje zahtjevima ili zahtjevima

– Dopuštajući drugoj osobi da donese odluke

– Prihvaćanje kritike ili zlostavljanja bez protesta

– ispričavajući se često

Podredno ponašanje može biti pozitivno ili negativno, ovisno o kontekstu u kojem su prikazani. Na primjer, popuštanje željama romantičnog partnera ili im dopuštanje donošenja odluka za odnos može se smatrati znakom ljubavi i povjerenja. S druge strane, izlaganje pokornog ponašanja kao odgovor na prijetnje ili prisilu može se promatrati kao znak slabosti ili straha.

Koje su neke pokorne osobine?

Neke pokorne osobine uključuju tiho, biti sukladni, biti poslušni i biti voljni ugoditi. Porodnici također mogu uživati u preuzimanju naloga od dominantnog partnera i možda će im biti zadovoljstvo u posluživanju. Oni također mogu uživati u seksualno pokornom i mogu pronaći zadovoljstvo u aktivnostima kao što su ropstvo, spanking i igranje uloga.

Što je pokorno ponašanje?

Podredno ponašanje može se opisati kao oblik podnošenja, predaje ili prenošenja druge osobe ili životinje. Često ga karakterizira spremnost da se pridržavaju naredbi, zahtjeva ili zahtjeva drugog pojedinca. U ljudskim interakcijama pokorno ponašanje često se smatra oblikom pokornosti autoritetu, a može se izlagati na različite načine, poput govora tijela, govora i odijevanja.

Što je dominantan podređeni način života?

Dominantan podređeni način života je dinamika moći između dvije osobe gdje je jedna osoba dominantan partner, a druga je podložni partner. Dominantni partner obično je onaj koji preuzme dominantniju ulogu u vezi, dok je pokorni partner obično onaj koji preuzima više pokornije ulogu. Ova se dinamika moći može očitovati na mnogo različitih načina, ali obično će dominantni partner imati veću kontrolu nad odnosom, a pokorni partner bit će pokorniji prema njihovim željama i potrebama.

Dominantni pokorni način života nije za sve, ali za one koji uživaju u njemu, to može biti vrlo ispunjen i uzbudljiv način za život. Ako ste zainteresirani za istraživanje ovog načina života, važno je pronaći partnera koji je kompatibilan s vama i koji je također zainteresiran za ovu vrstu odnosa.

Kako kontrolirate pokornu osobu?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer ovisi o dinamici između dominantnih i pokornih partnera, kao i o specifičnim željama i potrebama pokornog partnera. Međutim, neki savjeti kako kontrolirati pokornog partnera mogu uključivati:

-Biti jasan i sažet u svojim naredbama i koristeći čvrsti ton glasa.

-Davanje podređenog partnera određenih zadataka ili zadataka za dovršavanje.

-Postavljanje jasnih granica i ograničenja i dosljedno ih provoditi.

-Nagraditi pokornog partnera za dobro ponašanje i osigurati pozitivno pojačanje.

-Kaznite pokornog partnera za loše ponašanje, ali to učinite na način koji je unaprijed dogovoren.

-Budite strpljivi, razumijevanje i poštovanje potreba i ograničenja podložnog partnera.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj