Pozicija predigra

Položaj predigra je seksualni položaj u kojem je žena na vrhu muškarca, suočena s njim. Muške noge savijene su na koljenima i privučene prema njegovim prsima, a ženske noge su omotane oko struka. Ovaj položaj omogućava duboku prodor i često se koristi kao uvod u odnos.

Koji je ženski omiljeni položaj?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer je svaka žena drugačija i stoga ima različite sklonosti kada je riječ o seksualnim položajima. Međutim, neke od najpopularnijih pozicija među ženama uključuju biti na vrhu, Doggy Style i Misionar. Ovi položaji omogućuju duboku prodor i često rezultiraju snažnim orgazmima za žene. Stoga eksperimentirajte s različitim položajima i saznajte u čemu vaš partner najviše uživa!

Koji je položaj najbolje trajati duže?

Ne postoji nijedna “najbolja” pozicija za duže duže tijekom seksa. Međutim, određene pozicije mogu više pogoditi duže od drugih. Na primjer, položaji koji omogućuju veću kontrolu nad brzinom prodiranja (poput biti na vrhu) mogu pomoći u produljenju odnosa. Pored toga, pozicije za koje zahtijeva manje napetosti mišića (poput leženja) također mogu biti korisne. U konačnici, važno je eksperimentirati s različitim položajima kako biste vidjeli što najbolje odgovara vama i vašem partneru.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj