Potkoluka

Podređena žena je žena koja preuzme pokornu ulogu u vezi ili u seksualnoj aktivnosti. Možda je pokorna svom suprugu, dečku ili bilo kojem drugom muškarcu s kojim je seksualno umiješan. Podređena žena također se može nazivati podlogom ili podređenom.

Podređena žena može uživati u podnošenju svog partnera na različite načine. Možda će uživati u kontroli i reći što učiniti, ili će možda uživati u odustajanju od kontrole i pustiti partnera da preuzme vodstvo. Podređena žena može uživati u seksualno pokornoj ili će moći uživati u podnošenju u drugim područjima svog života, kao što je to u karijeri ili osobnom životu.

Podređena žena obično nije asertivna, a ona se može sramežljiva ili povući. Možda ima nisko samopoštovanje, a može osjetiti da nije dovoljno dobra ili vrijedna ljubavi i pažnje svog partnera. Podređena žena također može osjetiti da treba ugoditi svom partneru kako bi ga usrećila.

Podređena žena može se odjenuti i ponašati na način koji je pokoran. Na primjer, ona se može odjenuti u otkrivajućoj ili seksualno provokativnoj odjeći, ili može nositi kosu u pokornom stilu, kao što je to u konjskom repu ili s dolje glavom dolje. Također može govoriti mekim, pokornim glasom i može izbjeći kontakt očima.

Podređena žena možda je spremna uključiti se u seksualne aktivnosti u kojima njezin partner uživa, čak

Je pokoran pozitivan ili negativan?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer je subjektivno i ovisi o preferencijama i iskustvima pojedinca. Neki smatraju da je pokorno ponašanje pozitivno i osnažujuće, dok drugi mogu biti negativni i opresivni. U konačnici, na pojedincu je da odluči u čemu se osjećaju ugodno i što smatraju pozitivnim ili negativnim.

Kako žena može biti pokorna?

Na ovo pitanje nema odgovora jer pokornost može značiti različite stvari različitim ljudima, ali neki prijedlozi o tome kako žena može biti pokorna u vezi, uključuju podršku i korisnu svom partneru, spremna je isprobati nove stvari koje njezin partner sugerira , biti voljan kompromitirati i prilagoditi potrebe i želje svog partnera, te biti seksualno pokoran svom partneru.

Kakav se osjećati podlozi?

Biti pokoran može osjetiti različite načine ovisno o osobi. Za neke to može biti način da se osjećate više povezano sa svojim partnerom i osjećaju se seksualno ispunjeno. Za druge, to može biti način da se osjećaju više kontrolirajući svoje seksualne susrete i osjećati se moćnije. U konačnici, na pojedincu je da odluči što im znači biti pokoran i kako se osjećaju zbog toga.

Što netko podrazumijeva?

Podreg je netko tko se uživa u podnošenju vlasti druge osobe. To se može učiniti na različite načine, od dopuštanja drugoj osobi da donese odluke za njih, do fizičkog odustajanja od kontrole u BDSM -u. Podređena osoba uglavnom uživa u odustajanju od vlasti i autoriteta drugom, a može uživati u osjećaju kontroliranog ili dominiranja.

Što je pokorno ponašanje?

Podredno ponašanje oblik je društvenog ponašanja koji uključuje prenošenje vlasti ili dominaciju drugog pojedinca. Ova vrsta ponašanja često se vidi kod životinja koje žive u skupinama, poput primata i kanida. To se može vidjeti i kod ljudi, posebno u djeci i u nekim kulturama u kojima se očekuje da će žene biti pokorne muškarcima.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj