Orgazam

Muški orgazam je vrhunac seksualnog uzbuđenja, a karakterizira ga ritmička kontrakcija mišića zdjeličnog dna i oslobađanje sjemena. Prosječna duljina čovjekovog orgazma je 10 sekundi.

Kako brzo treba doći čovjek?

Nema konačnog odgovora na ovo pitanje jer su svi drugačiji. Neki muškarci mogu brzo doći, dok drugi mogu potrajati duže. U konačnici, to je na pojedincu i onome što im najbolje odgovara.

Koliko minuta treba muškarcu da pusti spermu?

Prosječnom čovjeku treba oko 5-7 minuta da pusti spermu. Međutim, to se može razlikovati ovisno o brojnim čimbenicima, uključujući koliko je čovjek uzbuđen, koliko je dugo prošlo otkad je posljednji put ejakulirao i snagu svog orgazma.

Što sprečava muškarce da dolaze?

Mnogo je potencijalnih razloga zašto muškarac možda neće moći doći tijekom seksa. Neki muškarci mogu imati poteškoća u dobivanju ili održavanju erekcije, što može biti rezultat stresa, anksioznosti ili drugih zdravstvenih problema. Ostali muškarci jednostavno ne mogu doći do orgazma jer nisu dovoljno uzbuđeni. U nekim slučajevima čovjek će možda moći dobiti erekciju, ali ne moći je održati dovoljno dugo da dođe.

Na raspolaganju je brojni tretmani za muškarce koji imaju poteškoće u dolasku. Ako je problem zbog osnovnog zdravstvenog stanja, liječenje stanja može pomoći. Na primjer, ako muškarac ima dijabetes, njegov liječnik može preporučiti liječenje oralnim lijekovima ili inzulinom. Ako muškarac ima nisku razinu testosterona, njegov liječnik može propisati zamjensku terapiju testosterona. U nekim slučajevima psihološko savjetovanje može biti korisno.

Zašto muškarci dolaze za dvije minute?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi muškarci mogli brzo doći tijekom seksa. Moglo bi biti da se fizički uzbuđuju i njihova tijela odgovaraju u skladu s tim. Također bi moglo biti da su nervozni ili anksiozni, što također može dovesti do brzog vrhunca. Uz to, neki muškarci jednostavno imaju kraće vatrostalno razdoblje od drugih, što znači da se mogu oporaviti od orgazma i biti spremni za više seksa prije. Konačno, neki muškarci mogu brzo doći jer se ne usredotočuju na svoje zadovoljstvo i umjesto toga su isključivo usredotočeni na zadovoljstvo svog partnera.

Što je čovjekov vrhunac?

Muški orgazam je složen proces koji uključuje i fizičke i emocionalne komponente. Fizički je to vrhunac seksualnog uzbuđenja, kada penis postane potpuno uspravan i testisi se počnu dizati. Čovjekov otkucaj srca i disanje ubrzava i može se osjećati iscrpljeno ili iscrpljeno. Emocionalno, čovjek doživljava intenzivno zadovoljstvo i osjećaj oslobađanja ili olakšanja.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj