Onycosolve sprej – cijena, forum, iskustva, gdje kupiti

Onycosolve sprej – cijena, forum, iskustva, gdje kupiti

Onycosolve je vrlo moćan pripravak namijenjen prvenstveno za liječenje gljivica na noktima. Manje je važno koja je vrsta gljivica ili koliko je jaka gljivična infekcija. Lijek razvija svoje učinke na različite načine kako bi pružio olakšanje oboljeloj osobi. Prema riječima proizvođača, neugodne simptome poput svrbeža treba zaustaviti odmah nakon upotrebe. Da bi se to postiglo, učinkovito se suzbija prekomjerno znojenje, jer bi to moglo promicati ponovljeni gljivični napad. Onycosolve se ne bori samo protiv izravnih učinaka gljivične infekcije, već i s korijenskim uzrocima. Proizvod također ima učinak gotovo potpune regeneracije kože oštećene gljivicom u vrlo kratkom vremenu. Nije važno što uzrokuje gljivičnu infekciju.

Od čega se sastoji Onycosolve?

Preparat se sastoji od različitih i djelomično znanstveno priznatih biljnih sastojaka, i to:

Ekstrakt hrastove koreOvaj sastojak ima vrlo blag i umirujući učinak na svrbež i učinkovito suzbija neugodne mirise koji se mogu razviti gljivičnim napadom. Osim toga, ekstrakt hrastove kore odgovoran je za regeneraciju i dezinfekciju kože.
AngelikaUčinkovitost angelike dokazana je tijekom godina, posebno protiv bakterijskih infekcija. Blagotvorni učinci biljke otkriveni su u Europi već u 14. stoljeću i otad se koriste za liječenje mnogih bolesti. U srednjem vijeku biljka se čak koristila za liječenje kuge.
Prava kaduljaEterična ulja ove biljke često se koriste u raznim mastima i pripravcima za liječenje kožnih bolesti. Upotrebom pravih ulja kadulja prodire se u dublje slojeve kože i tamo se može bolje razviti njihov učinak. U ovom slučaju, ekstrakt prave kadulje također može zaliječiti pukotine na koži, koji su povezani s napadom gljivica i tako pomoći boljoj i mlađoj koži.
Ulje čajevcaUlje čajevca je znanstveno priznato. Antifungalno, koje je u stanju usporiti ili zaustaviti rast različitih vrsta gljivica. To povećava vaš imunitet protiv napada gljivica, tako da na kraju tretmana koža izgleda lijepo blistavo i glatko.

Onycosolve  – iskustva. Za koga je primjena prikladna?

Pripravak je pogodan za sve osobe koje mogu biti izložene različitim gljivičnim napadima noktiju iz različitih razloga. Razlozi gljivične infekcije mogu se pripisati različitim uzrocima, kao što je oslabljeni imunološki sustav kao rezultat bolesti. Međutim, prekomjerna tjelesna težina, nošenje inferiorne sintetičke odjeće i posjet bazenu također mogu biti razlozi za razvoj gljivica na noktima. Onycosolve vam može pomoći ako se redovito upotrebljava, da se trajno riješite gljivica na noktima. Čisti biljni sastojci podržavaju imunološki sustav u uklanjanju gljivica na noktima i također jačaju zahvaćeno tkivo i okolnu kožu.

Onycosolve – kako djeluje?

Učinak sredstva varira na različite načine. Pripravak u početku ublažava svrbež, što je posljedica napada gljivica. Uz to se smanjuje i stvaranje znoja. To je posebno važno jer znoj potiče rast gljivica. Nadalje, redovita upotreba pripravka pogoduje zacjeljivanju kože i dezinfekciji manjih rana. Gljivični paraziti, koji su uglavnom odgovorni za širenje gljivične infekcije, uništavaju se odmah nakon prve primjene. To također ima prednost u tome što je zahvaćeno tkivo ojačano, tako da razvija određeni imunitet na ponovljeni gljivični napad i ponovnu infekciju u sljedećih 10 – 12 mjeseci nakon završetka liječenja malo je vjerojatno. Učinak Onycosolvea na prvi pogled:

 • smanjuje svrbež
 • smanjuje znojenje
 • ubija napad gljivica
 • dezinficira manje rane na koži
 • jača imunološki sustav

Kako koristiti ovaj proizvod?

Korištenje Onycosolvea je jednostavno i prikladno. Prvo morate očistiti zahvaćeno područje i temeljito ga osušiti ručnikom. Nakon toga, sprej se pažljivo nanosi na suhu kožu, stopala, kao i na nožne prste i nokte. Zatim se pripravak mora pažljivo izmasirati u zahvaćenu kožu. Za najbolje rezultate, Onycosolve treba koristiti dva do tri puta dnevno. Paralelno, naravno, treba obaviti i higijensko postupanje s gljivičnom infekcijom. To konkretno znači da, na primjer, ručnike koje koristite za sušenje stopala treba oprati odmah nakon jedne uporabe.

Koje su prednosti i nedostaci Onycosolve?

Primjena Onycosolvea ima brojne prednosti:

 • Sastoji se od prirodnih sastojaka.
 • Daljnje liječenje antibioticima nije potrebno
 • Učinak se brzo aktivira
 • Održivi i preventivni učinak u trajanju do jedne godine
 • Učinak je znanstveno potvrđen

prednosti i nedostaci Onycosolve

Nedostatci:

 • Proizvod je dostupan samo online

Onycosolve  – Postoje li nuspojave?

Do sada nisu poznate nuspojave, a proizvođač do sada nije komentirao ovo pitanje, tako da možete sigurno koristiti lijek. Onycosolve se primjenjuje izvana, također ne morate brinuti o bilo kakvoj interakciji s drugim lijekovima koje uzimate paralelno s primjenom Onycosolvea.

Prvo ocjenjivanje i iskustva

Onycosolve djeluje kao prirodni antifungalni lijek, tako da za liječenje gljivica na noktima ne morate koristiti antibiotike ili druga kemijska sredstva. Proizvod je testiran na brojnim testovima u Torontu i njegov učinak je znanstveno potvrđen. Detaljan test proveden je 2013. godine u modernoj klinici u Torontu. Na testu su sudjelovali muškarci u dobi od 28 do 80 godina. Mnogi su volonteri uspjeli primijetiti vidljivo poboljšanje svojih simptoma nakon samo dva tjedna redovite uporabe, a nakon petotjednog tečaja, rezultati su bili toliko dobri da se gljivična infekcija potpuno povukla i pogođena područja mogla su se potpuno regenerirati.

Mnogi korisnici proizvoda, koji su patili od gljivične infekcije, dosljedno su pozitivni o učinku lijeka. Na službenoj web stranici proizvođača, dermatologa koji se time bavi više od 14 godina, stoji da je od 80 njezinih pacijenata koji redovito koriste proizvod u dužem vremenskom razdoblju, već 75 pacijenata u kratkom vremenu imalo vrlo pozitivne rezultate. Na primjer, gljivična infekcija povukla se nakon samo dva tjedna. Održivost je potvrdio i specijalista dermatologije, jer su i pacijenti bili dugo vremena bez gljivica.

Onycosolve – cijena , gdje kupiti?

Onycosolve – cijena , gdje kupiti

Budući da pripravak djeluje na potpuno prirodnoj osnovi, liječenje se ne financira iz javnog zdravstvenog osiguranja. Proizvod možete kupiti ili putem različitih mrežnih prodavača ili od samog proizvođača. Prednost narudžbe od proizvođača ogleda se u činjenici da se ponude često daju kada se naruči nekoliko boca proizvoda. Proizvođač nudi i vremenski ograničene ponude, tako da je jedna boca Onycosolve često dostupna za 39 eura. Ako naručite dvije boce, plaćate 59 eura, a dobivate treću bocu proizvoda besplatno. Kada naručite tri boce, plaćate 89 eura i dobivate još dvije boce proizvoda isporučene besplatno. Za to proizvođač osigurava besplatnu naknadu. Još jedna značajna korist od narudžbe na službenim stranicama proizvođača je jamstvo povrata novca. Ako niste zadovoljni, imate mogućnost vratiti robu u roku od 30 dana i dobiti punu otkupnu cijenu, bez obrazloženja. Na web mjestu proizvođača možete platiti putem PayPala ili bankovnog računa.

Korisni izvori za čitanje:

 1. https://hr.wikipedia.org/wiki/Plijesan
 2. https://hr.wikipedia.org/wiki/Zaraza

Nedavno ažurirano

Komentiraj