Ono što je dosad rečeno sinonimno?

Koji je sinonim suptilnog?

(Estes.) [iz tijelo, udovi i sim., da je koji se sastoji od manje i mršave strukture od norme: vrat s.; gležnjeva s.] ≈ vitka, tanka, vitka, vitka. ‖ Krhko, grozno.

Koji je sinonim dolaska?

U gradu] ≈ doseg, doseg, doseg (Ø). ↑ Dođite, preživite, [odjednom] pasti.

Do ili do ili do?

[Ujedinjeni rukopis o peraje(ilito]. – [do trenutka u kojem, ponekad slijedi nepleonak: Ne kreće se f. Ne kažem to] ≈ što se tiče da, do, do, Jer, (mrav.)

Kada koristi do?

od “do do”]. – 1. Kao priprema., ukazuje na granicu, izraz prostora ili vremena na koji Da dolazi ili iz kojeg Da dio; koristi se samo ispred drugog prijedloga ili priloga i često Da Tronca u peraji.

Kao što se predviđalo telefonskim sinonimom?

Kao što se predviđalo telefonskim sinonimom?, 4. rečeno prije, obaviješteno, obaviješteno, upozorio, prijavio, obaviješten, priopćen, najavio.

Što znači sada?

|| Do do sada, da ne do sada, do do Ovaj trenutak: Nikad se nisam bojao do do ili. Prije 2 trenutka (također ojačano ili Sada): Vidio sam ili ili.; samo O. govorio mi je da Otišao bi; ILI OR ILI O. 3 Uskoro, u trenutku (također ojačano ili Sada): pričekajte, ili.

Kako nažalost zamijeniti?

Ne “] ≈ Ala, nažalost, nažalost, nažalost, nažalost, nažalost. ↔ Srećom, srećom.

Koji je glagol stvaranja tankog?

Tanko ili više suptilan: do. Željezo, stup itd.; do. Kok, učini ga oštrim; umetnuti. ponos., Recite sebi, postanite više suptilan.

Što može biti tanko?

Vitak, vitak, vitko: tijelo, život s.; noge tanko

Što znači suptilan glas?

smokva. do. Od zvukova i glas, akutno i svjetlo: vrisak s.; a glas s. i osjetljiv.

Što je suprotno dolasku?

Samostan iz odlazak.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj