NURX poruke

NURX Messages je aplikacija za razmjenu poruka koja korisnicima omogućuje slanje i primanje poruka, fotografija, videozapisa i drugog medijskog sadržaja. Aplikacija također nudi značajke za grupni chat i glasovno i videopoziv. NURX poruke dostupne su za preuzimanje u App Storeu i Google Playu.

Tko je Nurx u vlasništvu?

Nurx je digitalna zdravstvena tvrtka koja nudi kontrolu rađanja i pripremne usluge recepta. Tvrtku su 2015. osnovali Hans Gangeskar i DR. Edvard Engesaeth. Nurx je sjedište u San Franciscu u Kaliforniji.

Nurx je u većini u vlasništvu 5Labs, firme za rizični kapital sa sjedištem u San Franciscu. 5Labs je Nurxov najveći dioničar, posjedujući 55% udjela u tvrtki. Ostali zapaženi dioničari u NURX -u uključuju Ventures Union Ventures tvrtki za rizični kapital (koji posjeduje 10% udjela u Društvu) i Kleiner Perkins (koji posjeduje 5% udjela u kompaniji).

Kako mogu poslati tekst svom nurxu?

Ako želite poslati tekst svom NURX davatelju, slijedite ove korake:

1. Prijavite se na svoj NURX račun

2. Kliknite karticu “Poruka nas”

3. Upišite svoju poruku i kliknite “Pošalji”

Odgovara li Nurx vikendom?

Nurx ne odgovara vikendom.

Je li Nurx lako otkazati?

Da, Nurx je lako otkazati. U bilo kojem trenutku možete otkazati svoj račun putem interneta tako što ćete ići na stranicu “Postavke” i klikom na gumb “Otkaži račun”. Od vas će se tražiti da potvrdite otkaz. Nakon što se vaš račun otkaže, više nećete imati pristup svom računu ili bilo kojem od njegovih podataka.

Kako mogu kontaktirati NURX?

Ako imate pitanja ili trebate pomoć oko bilo čega, najbolji način da nas dođete je kroz aplikaciju. Možete nam poslati poruku putem aplikacije ili nas nazvati na 1-800-321-NURX.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj