Nema osjećaja tijekom seksa muškarac

Izraz “bez osjećaja tijekom seksa” opisuje stanje u kojem muškarac ne doživljava osjećaj ili zadovoljstvo tijekom seksualnog odnosa. To može biti posljedica različitih čimbenika, uključujući psihološka pitanja, fizičke probleme ili kombinaciju oba. Često se muškarci s ovim stanjem izvještavaju o malo osjećaja u svom genitalnom području tijekom seksa. To može učiniti odnos vrlo neugodnim ili čak bolnim. U nekim slučajevima muškarci možda neće biti u mogućnosti ejakulirati ili mogu imati poteškoća u postizanju erekcije. Ako doživljavate bilo koji od ovih simptoma, važno je vidjeti liječnika ili seksualnog terapeuta kako biste saznali uzrok i dobili liječenje.

Kako da se vratim mojo u krevet muškarci?

Na ovo pitanje nema odgovora jer su svi različiti, a ono što djeluje za jednu osobu možda neće raditi za drugu. Međutim, evo nekoliko općih savjeta koji bi vam mogli pomoći da se vratite u krevet:

1. Razgovarajte sa svojim partnerom o onome što osjećate.

Ako se osjećate nisko u libidu ili jednostavno uglavnom nezainteresiran za seks, važno je to komunicirati sa svojim partnerom. Možda se osjećaju na isti način i govoreći o tome, možete shvatiti kakav bi bio uzrok temeljnog uzroka i kako se obratiti.

2. Odvojite vrijeme za intimnost.

Intimnost se ne događa samo u spavaćoj sobi. Započinje s malim stvarima poput držanja za ruke, ljubljenja i maženja. Te stvari pomažu u stvaranju snažne emocionalne povezanosti s vašim partnerom, što zauzvrat može dovesti do jače seksualne želje.

3. Biti prisutan tijekom seksa.

Kad ste u trenutku i potpuno se usredotočili na svog partnera, veća je vjerojatnost da ćete uživati u seksu i osjećati se više povezano s njima. To znači odlaganje bilo kakvih ometanja (telefoni, rad itd.), i stvarno se fokusirate na fizičku i emocionalnu vezu koju dijelite.

4. Eksperimentirajte s različitim vrstama spola.

Ako vam se osjeća dosadno svojim seksualnim životom, eksperimentirajte s različitim vrstama spola ili seksualnih aktivnosti. Ovo može pomoći začiniti stvari i učiniti seks ugodnijim.

5. Razgovarajte o bilo kakvim problemima.

Ako

Kako postupate s gubitkom osjećaja?

Postoji nekoliko različitih načina na koji se gubitak osjećaja može tretirati, ovisno o temeljnom uzroku. Ako je uzrok zbog ozljede ili oštećenja živaca, liječenje može uključivati fizikalnu terapiju, lijekove ili operaciju. Ako je uzrok zbog bolesti ili stanja, liječenje će ovisiti o određenoj bolesti ili stanju. Na primjer, ako je uzrok dijabetes, liječenje će se usredotočiti na upravljanje razinom šećera u krvi.

Što se događa ako izgubite osjećaj?

Ako izgubite osjećaj, možda nećete moći osjetiti bol, toplinu ili hladnoću. Također možete izgubiti osjećaj dodira i svoje sposobnosti da osjetite pritisak.

Kako popraviti otupljeni osjećaj?

Postoji nekoliko stvari koje bi mogle uzrokovati otupljeni osjećaj, a najbolji način da se to popravi ovisi o temeljnom uzroku. Ako je ukočenost uzrokovana ozljedom ili pritiskom na živce, može se samostalno s vremenom i odmoriti. Ako je ukočenost uzrokovana problemom cirkulacije, možda ćete trebati poduzeti mjere za poboljšanje cirkulacije, kao što je vježbanje, poduzimanje pauze za kretanje tijekom dužeg razdoblja sjedenja i izbjegavanja prelaska nogu. Ako je ukočenost uzrokovana zdravstvenim stanjem, poput dijabetesa, morat ćete upravljati stanje kako biste ublažili utrnulost.

Kako muškarci rješavaju probleme s uzbunom?

Mnogo je potencijalnih uzroka problema uzbuđenja kod muškaraca, tako da na ovo pitanje nema odgovora za sve veličine-sve. Međutim, neki potencijalni uzroci problema s uzbuđenjem kod muškaraca uključuju nisku razinu testosterona, određene lijekove i psihološka pitanja poput anksioznosti ili depresije. Tretmani za probleme uzbuđenja varirat će ovisno o temeljnom uzroku. Na primjer, ako niske razine testosterona uzrokuju problem, može se preporučiti zamjenska terapija testosteronom. Ako se smatra da su anksioznost ili depresija uzrok, savjetovanje ili lijekovi mogu se preporučiti. U nekim slučajevima promjene načina života poput smanjenja stresa ili povećanja vježbanja mogu biti od pomoći.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj