Ne mogu izdržati u krevetu

Izraz “ne može trajati u krevetu” koristi se za opisivanje nekoga tko nije u stanju održavati erekciju tijekom seksualnog odnosa. To može biti posljedica niza čimbenika, uključujući anksioznost, stres, umor i erektilnu disfunkciju. Ako niste u mogućnosti izdržati u krevetu, važno je konzultirati se s liječnikom ili seksualnim terapeutom kako biste identificirali temeljni uzrok i pronašli rješenje.

Kako se zove kad ne možete izdržati u krevetu?

Na ovo pitanje ne postoji niti jedan odgovor, jer može biti mnogo različitih osnovnih uzroka da netko ne može trajati u krevetu. To bi moglo biti zbog osnovnih medicinskih stanja, psiholoških problema ili jednostavno nema dovoljno iskustva. Općenito, međutim, često se naziva “preranom ejakulacijom” ako netko ejakulira prije nego što bi oni ili njihov partner željeli.

Kako mogu duže trajati u krevetu bez propadanja?

Nekoliko je stvari koje možete učiniti kako biste vam pomogli da duže traje u krevetu bez ejakulacije prerano. Prvo možete pokušati masturbirati prije seksa kako biste se “desenzibilizirali” i olakšali kontrolu orgazma tijekom seksa. Također možete pokušati koristiti deblji kondom kako biste smanjili osjećaj. Konačno, možete isprobati različite seksualne položaje koji vam mogu pomoći da bolje kontrolirate svoje uzbuđenje. Eksperimentirajte i pronađite ono što vam najbolje odgovara!

Je li normalno doći 30 sekundi?

Na ovo pitanje nema odgovora jer je za sve drugačije. Neki ljudi mogu smatrati normalnim doći za 30 sekundi, dok drugi možda neće. Sve ovisi o vašim osobnim sklonostima i iskustvima.

Koji je prirodan način da traje u krevetu?

Ne postoji jedan “prirodni” način da traje u krevetu, jer su svi različiti i stoga će imati različite seksualne potrebe i sklonosti. Međutim, postoje neki opći savjeti koji mogu pomoći ljudima da duže traju u krevetu, poput fokusiranja na predigru, korištenje podmazivanja i odmora tijekom seksa. Eksperimentiranje s različitim tehnikama i položajima također može biti korisno u pronalaženju onoga što najbolje odgovara vama i vašem partneru.

Koliko treba da žena bude spremna za 2. krug?

Odgovor na ovo pitanje može se uvelike razlikovati od žene do žene. Neke su žene možda spremne za 2. krug gotovo odmah nakon završetka 1. kolo, dok će drugima možda trebati malo više vremena za oporavak i ponovno izgradnju razine energije. Općenito, međutim, obično je sigurno pretpostaviti da će većini žena trebati najmanje nekoliko minuta da se odmore i oporave prije nego što budu spremne za još jedan krug seksualne aktivnosti.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj