Najbolji tretman za gljivice na stopalima, gljivice na noktima

I gljivice stopala i onihomikoza ili gljivice noktiju stanja su koja većina ljudi često potpuno ignorira. Ove gljivične infekcije noktiju i kože stopala, osim što izazivaju neugodne simptome kao što su specifičan miris, svrbež, obilno znojenje, ako se ne liječe ili se nepravilno liječe, mogu se lako proširiti na druga područja tijela, posebno u slučaju osobe s imunološkim nedostacima.

U ovom ćete članku pronaći sve važne informacije o najboljim, najučinkovitijim prirodnim tretmanima protiv gljivica noktiju i noktiju na nogama. Riječ je o 3 prirodna lijeka, bazirana na 100% prirodnim sastojcima, lijekovima koje smo odabrali nakon analize 10-ak tretmana, kreme, masti, gelovi, sprejevi za gljivične infekcije.

Ako se s liječenjem ovih bolesti ne odgađa, u velikoj većini slučajeva i gljivice stopala i onihomikoza mogu se lako liječiti kod kuće, uz pomoć prirodnih antifungalnih, antifungalnih tretmana, kao što su oni preporučeni u nastavku ovog članka.

Najbolji tretman za. gljivice stopala i onihomikoza – mišljenja, cijena u ljekarni, letak

Kao što sam već rekao, analizirali smo i proučavali oko 10 antifungalnih tretmana i nakon ove analize odabrali smo 3 proizvoda koji su zadovoljili sve naše kriterije odabira. U svom odabiru oslanjali smo se kako na informacije prezentirane na web stranicama proizvođača, rezultate kliničkih ispitivanja, tako i na neovisne izvore informacija, članke iz specijaliziranih publikacija i institucija iz ovog područja, rasprave korisnika ovih tretmana na forumima, cijene u rumunjskim ljekarnama, aktivni sastojci i ažurnost terapijskog djelovanja.

1. Svježi prsti

Pogledajte posebnu cijenu proizvođača

Naša preporuka broj 1 je Fresh Fingers sprej protiv gljivica, prirodni lijek koji se temelji na kombinaciji 100% prirodnih sastojaka s posebnim svojstvima. Fresh Fingers sprej osigurava učinkovit antifungalni tretman s brzim terapijskim djelovanjem koji zaustavlja razvoj infekcije od prvih dana korištenja i na taj način sprječava širenje gljivica.

Sprej treba koristiti svakodnevno najmanje 30 dana. Prije korištenja tretmana stopalo treba biti čisto, a koža potpuno suha. Preporuča se pričekati najmanje 15 minuta nakon prskanja kako biste dobili čarape ili cipele.

Aktivni sastojci Fresh Fingersa su klotrimazol, limonen, ekstrakt meda i važan vitaminski kompleks koji hrani kožu i nokte hranjivim tvarima potrebnim za brzo i učinkovito zacjeljivanje i proces oporavka.

Budući da je u obliku spreja, tretman se vrlo brzo upija u kožu, što pomaže u brzom ublažavanju glavnih simptoma gljivične infekcije, svrbeža, osipa na koži, neugodnog mirisa i prekomjernog znojenja.

2. Micinorm

Pogledajte posebnu cijenu proizvođača

Micinorm antifungalna krema ima vrlo snažno antifungalno, antibakterijsko i antimikrobno djelovanje. Glavne aktivne komponente koje su u osnovi terapijskog djelovanja ovog tretmana su propolis, ekstrakt koprive, ekstrakt ospica, ekstrakt peruti jele, ulje sjemenki grožđa i ulje purećeg sjemena.

Važan aspekt ovog tretmana koji osigurava iznimno koncentriran terapeutski učinak je maksimalna razina koncentracije bioaktivnih tvari u konačnom sastavu kreme. To je zbog posebne metode obrade gore navedenih sastojaka.

Zbog brzine kojom Micinorm krema djeluje na stanice gljivica, u usporedbi s nekim lijekovima kao što su Exoderil ili Lamisil, ovaj tretman kremom relativno brzo neutralizira bakterijsku infekciju, dok ima imunoprotektivno djelovanje koje sprječava rizik od infekcije. Uskoro se ponovno pojavljuje nakon završetka liječenja.

3. Fungaxim

Pogledajte posebnu cijenu proizvođača

Fungaxim je prirodni lijek za gljivice na stopalima i onihomikozu, u obliku kreme, s povećanom prodornom moći koja liječenju osigurava vrlo dobar terapijski učinak.

Kao i ostali tretmani koje preporučamo, Fungaxim krema je prirodni proizvod čija se terapeutska formula temelji na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima zbog svojih snažnih antifungalnih svojstava. Glavne bioaktivne komponente Fungaxim antifungalne kreme su ekstrakt cvijeta kamilice ili kamilice, ekstrakt lista Salvia officinalis, prah lista Aloe barbadensis i ekstrakt ulja europskog voća Olea ili čajevca.

Liječenje treba držati mjesec dana, a za to vrijeme Fungaxim krema se nanosi dnevno, dva puta dnevno.

Nakon što je infekcija neutralizirana, bioaktivne komponente Fungaxim kreme pomažu u brzom zacjeljivanju i regeneraciji novih, zdravih stanica u noktima i koži stopala gdje je došlo do infekcije.

4. Fungalor

Pogledajte posebnu cijenu proizvođača

Fungalor je antifungalni tretman u obliku kreme, s brzom brzinom upijanja i velikom moći prodiranja, čime se osigurava ultra brzo i učinkovito kurativno djelovanje izravno na središte gljivične infekcije, bilo da se radi o gljivicama stopala na kože ili onihomikoze, gljivica noktiju, noktiju na nogama.

Fungalor krema već od prvih dana korištenja uspijeva eliminirati glavne simptome gljivica na stopalima. Međutim, kako bi se postigao maksimalni terapijski učinak ovog tretmana, vrlo je važno nastaviti koristiti kremu tijekom cijelog razdoblja preporučenog u uputstvu Fungalor, odnosno 30 dana.

Kremu treba nanositi svakodnevno, barem jednom dnevno navečer prije spavanja. Primijenite liječenje u tankom sloju preko podnožja stopala u prostorima između nožnih nožnih prstiju, kao i noktima koji su zahvaćeni gljivicom. Prije nanošenja, područje mora biti čisto i potpuno suho kako bi se tretman što brže mogao apsorbirati i asimilirati kožom.

Kako prepoznati gljivicu stopala ili & # 8222; atletsko stopalo & # 8221;?

Najčešći oblik gljivica stopala je interdigitalni. Osim toga, postoje još dvije manifestacije: vezikularni oblik i oblik keratoze.

Prvi simptomi interdigitalne manifestacije gljivica stopala su jak osjećaj svrbeža u prostorima između prstiju i neugodan miris. Liječen od početka, ovaj oblik bolesti vrlo dobro reagira na prirodne tretmane.

Vezikularni oblik karakterizira pojava mjehurića ispunjenih tekućinom, a njegova se evolucija odvija u fazama, razdobljima zatišja nakon kojih slijede razdoblja u kojima se pojavljuju mjehurići.

Treći oblik manifestacije, oblik keratoze, snažno zahvaća kožu na tabanu i na peti. Simptomi uključuju svrbež, suhu kožu koja dovodi do zadebljanja i pucanja. Oblik keratoze može se vrlo brzo proširiti na nokte na nogama, izazivajući tako onikomikozu.

Kako prepoznati onihomikozu ili gljivicu na noktima?

Najčešći uzrok gljivičnih infekcija noktiju na nogama je nošenje neodgovarajuće obuće u visokoj aktivnosti, obuće koja sprječava disanje stopala i zadržava vlagu, stvarajući tako savršeno okruženje za razmnožavanje gljivičnih stanica.

Prvi znakovi mikoze su promjena boje manjeg dijela nokta, zatim nokat postaje bijel, mat, a zadebljat će se i postati žutosmeđi.

Ako se stanje ne liječi, nokti se zadebljaju, postaju lomljivi i s vremenom je svaki pritisak na njih bolan. Onikomikoza se obično javlja na noktima na nogama. Pojava ovog stanja na noktima može signalizirati imunološke nedostatke.

Posljednje ažuriranje 16/02/2022

Komentiraj