Najbolje supozitorije borne kiseline za BV

Najbolje supozitorije borne kiseline za BV je medicinski uređaj koji se koristi za liječenje bakterijske vaginoze (BV), uobičajena vaginalna infekcija uzrokovana prekomjernim rastom štetnih bakterija. Suppovitoriji su umetnuti u vaginu gdje oslobađaju boru, tvar za koju se zna da ubija bakterije.

Najbolje supozitori borne kiseline za BV smatraju se najučinkovitijim tretmanom za BV, pružajući olakšanje od simptoma u samo jednog dana. Supozitori su također sigurni za upotrebu tijekom trudnoće i dojenja.

Kakvu borsku kiselinu koristim za BV?

Postoje dvije glavne vrste borne kiseline koje se mogu koristiti za liječenje BV:

1. Vaginalni subopiji od borne kiseline – to su male tablete u obliku kapsule koje su umetnute u vaginu, gdje se otapaju i oslobađaju boru u okolno područje.

2. Vaginalni džočići od borne kiseline – to su otopine koje se koriste za ispiranje vagine, a obično sadrže veću koncentraciju borne kiseline od supozitorija.

Obje vrste borne kiseline učinkovite su u liječenju BV -a, ali supsitori se uglavnom smatraju učinkovitijim. Ako niste sigurni koju vrstu borne kiseline koristiti, trebali biste razgovarati sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Da li vas borna kiselina bolje miriše?

Ne, borna kiselina vam ne čini da miris bolje.

Da li supsitori za suporučice borne kiseline liječe bv?

Ne postoje znanstveni dokazi koji bi sugerirali da supsitorij borne kiseline liječi bv. Međutim, neki vjeruju da mogu pomoći u ublažavanju simptoma povezanih sa stanjem. Važno je zapamtiti da je borna kiselina otrovna tvar i treba ga koristiti samo prema uputama.

Koji je najjači lijek za BV?

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor koji odgovara, jer će najjači lijek za BV varirati ovisno o specifičnoj situaciji i povijesti medicine pojedinca. Međutim, neki često propisani tretmani za BV uključuju oralne antibiotike, lokalne antibiotike i probiotike.

Zašto stalno dobivam BV s istim partnerom?

Postoji mnogo mogućih objašnjenja zašto biste mogli nastaviti BV (bakterijsku vaginozu) s istim partnerom. Moguće je da vaš partner nosi bakterije koje uzrokuju infekciju ili da ne vježbaju dobru higijenu. Također je moguće da imate veći rizik od razvoja BV -a iz drugih razloga, poput povijesti stanja ili oslabljenog imunološkog sustava. Ako ste zabrinuti za dobivanje BV -a, važno je posjetiti liječnika kako bi mogli isključiti druge potencijalne uzroke i pomoći vam da pronađete tretman koji djeluje za vas.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj