Najbolja krema za proširene vene – mišljenja, cijene

Dobra mast za proširene vene ili dobra krema za proširene vene mogu vam pomoći da se riješite umora stopala, bolova uzrokovanih proširenim venama, a dulje korištenje kao tretman osigurava vam učinkovito terapijsko djelovanje. na proširene vene, poboljšanje zdravlja krvožilnog sustava kroz učinak toniranja i jačanja stijenki kapilara.

Daljnjim čitanjem ovog članka pronaći ćete sve detalje o 4 prirodne kreme za proširene vene za koje smatramo da su u ovom trenutku najučinkovitiji prirodni lijekovi dostupni u ljekarnama u Rumunjskoj. Ovi tretmani temelje se na prirodnim sastojcima, bioaktivnim komponentama s vrlo jakim vazodilatacijskim, protuupalnim i analgetskim svojstvima.

Iako krema za proširene vene neće moći riješiti ovo stanje krvožilnog sustava, takav tretman će vam uvelike poboljšati cirkulaciju u područjima zahvaćenim proširenim venama, ukloniti upalu te brzo i učinkovito ublažiti bol i neugodne senzacije.što je uzrokovano proširenim venama i slomljenim žilama u nogama.

Najbolja krema ili mast za proširene vene – 4 prirodna rješenja

Proučili smo i analizirali gotovo 20 proizvoda i tretmana u obliku kreme, masti, gela za proširene vene, od kojih smo odabrali 4 proizvoda koji su zadovoljili sve naše kriterije odabira i zahtjeve koje imamo od ovih prirodnih tretmana.

Ispod je kratki opis svakog tretmana zajedno s linkom koji će vas odvesti na službene web stranice tvrtki koje proizvode ove proizvode, gdje ih možete kupiti online po znatno povoljnijim cijenama nego u našim većim ljekarnama. , kao što su Catena, Tei, Dona, Sensiblu, itd.

Varicobooster

Pogledajte cijenu na web-mjestu proizvođača

Varicobooster krema, naš izbor broj 1, temelji se na formuli terapeutskog djelovanja s ekstraktom divljeg kestena, prirodnim bioaktivnim sastojkom s vrlo jakim protuupalnim, tonizirajućim i umirujućim svojstvima. Korištenje ove kreme pruža učinkovit i kompleksan tretman koji vam pomaže da se riješite osjećaja umora u stopalima i bolova uzrokovanih proširenim venama.

Tretman traje 30 dana, a za to vrijeme Varicobooster kremu je potrebno nanositi 2-3 puta dnevno, svaki dan. Nanošenje kreme vrši se kružnim masažnim pokretima dok se potpuno ne upije u kožu. Brza brzina apsorpcije i visoka prodorna moć tretmana osiguravaju brzi stimulativni učinak na protok krvi i uklanjanje upala u područjima zahvaćenim proširenim venama.

Osim ekstrakta divljeg kestena, krema sadrži i trokserutin koji je bioaktivna tvar koja donosi višestruku korist krvožilnom sustavu smanjujući propusnost i krhkost kapilara. Trokserutin je također vrlo dobar protuupalni i sedativ.

Venum Pro

Pogledajte cijenu na web-mjestu proizvođača

Venun Pro je prirodni tretman za proširenost kao krema, s posebnom akcijskom formulom, u cijelosti na temelju prirodnih sastojaka s korisnim svojstvima u varikoznoj terapiji.

Aktivne komponente Frum Pro formule pomažu u stimuliranju intenzivnog protoka krvi u proširenim područjima, čime se sprječava stvaranje krvnih ugrušaka i uklanjanje onih koji se već pojavljuju. U isto vrijeme, blagotvorno djelovanje krema na vaskularnom sustavu pomaže ojačati i tonirati zidove kapilarnih žila.

Ekstrakt Arnice, jedna od glavnih bioaktivnih komponenti Venem Pro Krema, zbog svojih posebnih svojstava, daje kremu koncentrirani protuupalni učinak koji brzo pomaže poboljšati bol u nogu, oticanje i osjećaj težine i stopala nogu.

Još jedan važan aktivni sastojak je ekstrakt kore limuna koji osigurava elastičnost vaskularnih stijenki, djeluje tonizirajuće na njih, a istovremeno osigurava važan izvor hranjivih tvari za stanice.

Više detalja i informacija o sastavu Venum Pro kreme možete pronaći na službenim stranicama proizvođača gdje također možete kupiti tretman po povoljnijoj cijeni nego u rumunjskim ljekarnama.

Varikosette

Pogledajte cijenu na web-mjestu proizvođača

Varikosette je prirodna krema za proširene vene koja se temelji na inovativnoj, jedinstvenoj mješavini 100% prirodnih sastojaka s antiseptičkim, protuupalnim, hidratantnim, tonizirajućim i jakim analgetskim svojstvima.

Varikosette krema sadrži ekstrakt slezene, ekstrakt trna, aloe veru, ulje šipka, ekstrakt kore limuna i arganovo ulje. Ekstrakt slezene snažno stimulira protok krvi u područjima zahvaćenim proširenim venama, dok bioaktivne tvari u ekstraktu trna brzo djeluju na bol uzrokovanu proširenim venama te toniziraju i jačaju stijenke krvnih žila.

Liječenje proizvodi intenzivan terapijski učinak zbog maksimalne koncentracije bioaktivnih tvari u svom konačnom sastavu. To je zbog posebnog procesa obrade prirodnih sastojaka u formuli djelovanja Varikosette.

Još jedan aktivni sastojak Varikosette kreme je ulje šipka. Ovaj sastojak ima vrlo dobra antiseptička svojstva i pomaže u brzom zacjeljivanju pukotina na koži, istovremeno osiguravajući njezino dezinfekcijsko i tonizirajuće djelovanje.

Varyforte

Pogledajte cijenu na web-mjestu proizvođača

Varyforte krema, uz nekoliko manjih iznimaka, sadrži gotovo iste aktivne sastojke kao i Varikosette tretman. U usporedbi s prva dva tretmana za proširene vene, Varyforte je pristupačniji. To ne znači da je manje učinkovit ili da neće dati tako dobre rezultate liječenja.

Aktivni sastojci koji čine terapeutsku formulu varirajuće je ekstraktu. Ekstrakt cvijeta arnike bioaktivna je tvar koja pomaže u apsorpciji krvnih ugrušaka nastalih u područjima s proširenim venama i smanjuje upalu u stopalima.

Liječenje Varyforteom treba primijeniti dva puta dnevno. Razdoblje koje treba zadržati ovisi o stadiju bolesti. Više informacija o ovom aspektu možete pronaći u letku o Varyforte kremi, koju možete pronaći na službenoj web stranici proizvođača.

Glavni uzroci i čimbenici rizika koji određuju pojavu proširenih vena

Učestalost ove bolesti krvožilnog sustava je 3-4 puta veća kod žena nego kod muškaraca. Preko 60% žena u Rumunjskoj je zahvaćeno proširenim venama, manje ili više uznapredovalim.

Osim što su žene sklonije proširenim venama, najčešći čimbenik rizika za proširene vene je genetski čimbenik. U velikoj većini proučavanih slučajeva proširene vene su naslijeđene od drugih ženskih članova obitelji.

U nastavku je kratak popis najčešćih uzroka proširenih vena:

  • zadatak
  • nasljedni čimbenici
  • pretežak
  • slab krvožilni sustav
  • venska insuficijencija
  • visoki krvni tlak
  • starenje

Postoji nekoliko koraka koje možete poduzeti kako biste spriječili da se ovo stanje što je više moguće razvije ili napreduje: vježbanje, hodanje, vožnja bicikla, nošenje kompresijskih čarapa – samo po savjetu stručnjaka, izbjegavajući stajanje ili sjedenje tijekom vrlo dugog vremenskog razdoblja.

I naravno, mjera koju smatramo najboljom po terapijskoj učinkovitosti, tretman prirodnim kremama i mastima s biljnim ekstraktima i posebnim uljima. Ovi tretmani uvelike pomažu da se ovo stanje drži pod kontrolom, da se otklone njegovi simptomi, kao i da se spriječi njegova pojava kod sklonih osoba s oslabljenim krvožilnim sustavom.

Posljednje ažuriranje 16/02/2022

Komentiraj