Muški orgazmi

Muški orgazam je vrhunac seksualne stimulacije za muškarce. Karakterizira ga niz mišićnih kontrakcija u zdjeličnoj regiji koje oslobađaju seksualnu napetost i rezultiraju ejakulacijom sjemena. Muški orgazam obično se javlja kao rezultat fizičke i psihološke stimulacije muških genitalija.

Koliko dugo traje muškarci orgasam?

Trajanje muškog orgazma varira ovisno o pojedincu. Neki muškarci izvještavaju da mogu orgazam čak nekoliko minuta, dok drugi navode da njihovi orgazmi traju samo nekoliko sekundi. Ne postoji “ispravno” trajanje orgazma, a svaka osoba različito doživljava orgazam. Neki muškarci mogu otkriti da su osjetljiviji i imaju duže orgazme kada su dobro odmarani, opušteni i ne ometaju druge misli ili podražaje. Općenito, većina muškaraca izvještava da orgazmi traju od nekoliko sekundi do minute.

Kako brzo treba doći čovjek?

Čovjekovo optimalno vrijeme za ejakuliranje tijekom seksualnog odnosa uglavnom se smatra da je između jedne i dvije minute nakon početka prodora. Iako postoje neke pojedinačne varijacije, većina muškaraca može u ovom vremenskom okviru doći do orgazma. Međutim, također je važno napomenuti da će nekim muškarcima možda trebati duže da dođu do orgazma, a to je sasvim normalno. Ako čovjek ne može ejakulirati u razumnom roku, možda će se htjeti posavjetovati s liječnikom kako bi isključio bilo kakve potencijalne medicinske uzroke.

Koliko treba da muškarac bude spreman za 2. krug?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer se razlikuje od čovjeka do čovjeka. Neki će muškarci biti spremni za 2. krug odmah nakon završetka 1. kruga, dok će drugima možda trebati nekoliko minuta (ili čak i duže) za oporavak i “punjenje” prije nego što su spremni ponovo za odlazak. Općenito, međutim, općenito je prihvaćeno da će većini muškaraca trebati najmanje nekoliko minuta do nekoliko sati prije nego što budu spremni za 2. krug.

Koliko dugo prosječni čovjek može ostati uspravan?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući muškarčevu dob, zdravlje i seksualnu stimulaciju. Međutim, općenito, prosječni čovjek može održavati erekciju 3-5 minuta bez stimulacije i do 30 minuta sa stimulacijom.

Kako se osjeća muško?

Muškarac koji dolazi osjeća se kao intenzivno izdanje zadovoljstva. Često ga prate mišićne grčeve i osjećaj euforije.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj