Muški orgazam

Muški orgazam je složen proces koji uključuje više fizičkih i psiholoških čimbenika. Fizički čimbenici uključuju oslobađanje sjemena iz testisa, kontrakciju mišića zdjelice i proizvodnju hormona poput testosterona i dopamina. Psihološki čimbenici uključuju osjećaje zadovoljstva, uzbuđenja i oslobađanja.

Muški orgazam obično traje nekoliko sekundi, ali može varirati od osobe do osobe. Neki muškarci mogu doživjeti više orgazama, dok drugi mogu doživjeti samo jedan. Intenzitet orgazma također može varirati, a neki muškarci prijavljuju da osjećaju intenzivniji orgazam od drugih.

Muški orgazam vrlo je ugodno iskustvo koje može pratiti brojne fizičke i psihološke koristi. Te prednosti uključuju povećani osjećaj blagostanja, smanjenje razine stresa i poboljšani osjećaj intimnosti i povezanosti s partnerom.

Zbog čega je čovjek brzo došao?

Nekoliko je stvari koje mogu pridonijeti muškarcu koji brzo dolazi tijekom seksa. Jedno se jednostavno jako uzbuđuje. Ako je muškarac stvarno uključen, možda neće moći dugo trajati prije nego što dođe do orgazma. Druga je mogućnost da nije baš iskusan sa seksom. Općenito, što više iskustva muškarac ima, to duže može trajati. Također, neki muškarci jednostavno imaju kraća vatrostalna razdoblja (vrijeme koje je potrebno da se nakon orgazma ponovno uzbudi). To znači da mogu brže ponovno postati uspravni i spremni za seks, što može dovesti do brzih orgazama.

Kako brzo treba doći čovjek?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer je tijelo svakog čovjeka drugačije i različito će reagirati na seksualnu stimulaciju. Međutim, općenito, kaže se da će većina muškaraca doći do orgazma u roku od 2-5 minuta od aktivne stimulacije. To znači da će muškarac trebati aktivno uključiti seksualnu aktivnost (bilo ručnom stimulacijom, oralnim seksom ili odnosom) 2-5 minuta prije nego što će doći do orgazma. Naravno, ovo je samo opća smjernica, a neki muškarci mogu potrajati duže ili kraće da dođu do orgazma.

Koliko dugo traje muškarci orgasam?

Odgovor na ovo pitanje nije tako jednostavan kao što se može činiti. Iako nema konačnog odgovora, opći konsenzus je da muški orgazam obično traje od nekoliko sekundi do minute. Međutim, postoje i izvješća o nekim muškarcima koji doživljavaju orgazmičke senzacije koje traju nekoliko minuta ili čak sati. Dakle, iako na ovo pitanje nema odgovora za sve veličine, trajanje muškog orgazma varirat će ovisno o pojedincu.

Što se događa u muškom orgasimu?

Kad muški orgazam, tijelo prolazi kroz niz nehotičnih mišićnih kontrakcija. Te kontrakcije počinju u zdjelici, a zatim se kreću kroz trbuh, prsa i grla. Prate ih oslobađanje seksualne tekućine, što može uključivati sjeme, prije ejakulatorne tekućine i urina. Kontrakcije obično traju 10-30 sekundi, a često se prate osjećaj užitka i opuštanja.

Koliko dugo prosječni čovjek može ostati uspravan?

Prosječni čovjek može ostati uspravan oko šest minuta, iako to varira ovisno o njegovoj dobi, zdravlju i drugim čimbenicima.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj