Muškarci koji se ne vole poljubiti

Izraz “muškarci koji se ne vole poljubiti” odnosi se na malu skupinu muškaraca koji uglavnom ne uživaju ljubljeni kao dio svojih intimnih interakcija sa ženama. Ovu skupinu obično karakterizira nedostatak interesa za ljubljenje, nedostatak vještine u ljubljenju ili odbojnost prema fizičkom osjećaju ljubljenja. Iako postoji nekoliko razloga zbog kojih muškarac možda neće uživati u ljubljenju, najčešći je razlog jednostavno nedostatak iskustva ili prakse.

Je li ljubljenje važno u vezi?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer svi imaju različite sklonosti i mišljenja o onome što je važno u vezi. Neki ljudi mogu ljubiti kao važan čimbenik, dok drugi ne smatraju da je to važno. U konačnici, na par je da odluči što im je važno i što ljubljenje znači njihovoj vezi.

Što vam govori njegov poljubac?

Poljubac vam govori da vas zanima i želi nastaviti vezu s vama. To također pokazuje da vas privlači i smatra vas fizički privlačnim.

Što učiniti ako vaš dečko nije dobar poljubac?

Ako vaš dečko nije dobar poljubac, možete učiniti nekoliko stvari kako biste pokušali poboljšati situaciju. Prvo možete razgovarati s njim o tome i objasniti što vam se sviđa, a ne volite. Moguće je da on jednostavno ne zna što vam se sviđa, pa mu davanje nekih smjernica može biti od pomoći. Također mu možete pokušati pomoći da poboljšava njegovu tehniku pokazujući što vam se sviđa. Konačno, ako se čini da ništa drugo ne funkcionira, možda ćete trebati prihvatiti da se tako poljubi i nauči živjeti s tim.

Je li normalno da se partneri ne ljube?

Nije nenormalno da se partneri ne ljube. Međutim, može ukazivati na nedostatak intimnosti u vezi. Ako je jednom ili oba partnera neugodno zbog ljubljenja, to može biti znak da veza nije tako blizu koliko bi mogla biti. Osim toga, ako se par rijetko poljubi, to bi mogao biti znak da ih nisu toliko fizički privlačni kao što bi mogli biti.

Što znači ako mrziš ljubljenje?

Na ovo pitanje nema odgovora jer to može značiti različite stvari za različite ljude. Za neke može to jednostavno značiti da ne uživaju u fizičkom činu ljubljenja, dok za druge to može biti znak ozbiljnijeg problema, poput nedostatka intimnosti ili povezanosti s njihovim partnerom. Ako ustanovite da se dosljedno mrzite ljubiti, možda bi bilo vrijedno razgovarati o tome sa svojim partnerom ili terapeutom kako biste shvatili kakav je temeljni problem.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj