Muška ejakulacija

Muška ejakulacija je oslobađanje sjemena iz muških reproduktivnih organa. Obično ga prati orgazam i neophodan je za reprodukciju. Ejakulacija se događa kada mišići penisa ugovore da prisile sjeme kroz uretre i iz tijela.

Karakteristike muške ejakulacije variraju ovisno o pojedincu, ali obično je sjeme bjelkaste boje i ima gustu, ljepljivu konzistenciju. Prosječni volumen sjemena proizvedenog tijekom ejakulacije je između 2 i 5 mililitara.

Definitivne značajke muške ejakulacije uključuju proizvodnju sjemena, prateći orgazam i mišićne kontrakcije koje izlaze sjeme iz tijela.

Koliko treba da se djevojka obično završi?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer se uvelike razlikuje od žene do žene. Nekim ženama će možda trebati nekoliko minuta da dođu do orgazma, dok druge mogu potrajati do sat vremena ili više. U konačnici, to ovisi o različitim čimbenicima, uključujući razinu uzbuđenja žene, njezino fizičko i mentalno stanje i vrstu stimulacije koju prima.

Što pokreće mušku ejakulaciju?

Muški orgazam pokreće složena interakcija psiholoških i fizičkih čimbenika. Fizički čimbenici uključuju stimulaciju penisa, što dovodi do povećanog uzbuđenja i eventualne ejakulacije. Psihološki čimbenici koji doprinose orgazmu uključuju osjećaje seksualne želje, zadovoljstva i puštanja iz seksualne napetosti.

Kako se zove muška ejakulacija?

Muška ejakulacija je oslobađanje sjemena iz penisa tijekom seksualnog odnosa. Sjeme je bjelkasta tekućina koja sadrži spermu. Kad se muškarac seksualno uzbuđuje, mozak mu signalizira mišiće u penisu da se opusti. To omogućava da sjeme istječe iz penisa.

Koliko dugo traje čovjekova ejakulacija?

Čovjekova ejakulacija obično traje nekoliko sekundi. Međutim, neki muškarci mogu doživjeti duže ili kraće ejakulacije, ovisno o različitim čimbenicima, poput dobi, zdravlja i seksualne aktivnosti.

Zašto čovjek uspravno uspravno?

Postoji nekoliko različitih razloga zbog kojih bi čovjek mogao doživjeti erekciju ujutro. Jedan od razloga je da su jutarnje erekcije normalan dio ciklusa spavanja. Tijekom faze spavanja brzog pokreta (REM), a to je kada se većina snova dogodi, mozak je aktivniji i protok krvi u genitalije raste, što može dovesti do erekcije.

Drugi razlog zbog kojeg muškarac može dobiti erekciju ujutro je posljedica povećanja razine testosterona. Testosteron je hormon koji igra ulogu u seksualnom uzbuđenju i najviši je ujutro. Dakle, ako se muškarac osjeća seksualno uzbuđen, može se probuditi s erekcijom.

I na kraju, određeni lijekovi, poput nekih antidepresiva, mogu uzrokovati jutarnje erekcije. To je zato što mogu povećati protok krvi na genitalije.

Općenito, jutarnja erekcija se ne treba brinuti i normalan su dio čovjekove fiziologije.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj