Muž me ne zadovoljava seksualno

Izraz “moj suprug me seksualno ne zadovoljava” koristi se za opisivanje situacije u kojoj žena osjeća da joj suprug ne pruža razinu seksualnog zadovoljstva koju želi. To može biti rezultat niza čimbenika, uključujući nedostatak seksualne želje od strane muža, nedostatak seksualnih vještina ili tehnike ili jednostavno neusklađenost u seksualnim potrebama ili preferencijama. Bez obzira na uzrok, to može biti teška situacija za oba supružnika.

Kako mogu uključiti svog muža?

Ne postoji magični odgovor na ovo pitanje, ali postoje neke stvari koje možete učiniti kako biste pomogli da uključite svog muža i stavite ga u raspoloženje. Prvo pokušajte biti zavodljivi. Nosite nešto za što znate da se nalazi seksi i pobrinite se da se brinete o sebi kako biste se osjećali samouvjereno i atraktivno. Zatim provedite neko vrijeme koketirajući s njim i budete razigrani. Dodirnite ga često i dajte mu komplimente i pohvale koliko ga želite. Ako ga možete nasmijati, to je još bolje. I na kraju, nemojte se bojati biti izravni i recite mu točno što želite da vam učini. Ako učinite sve ove stvari, postoji dobra šansa da će vaš suprug biti više nego rado obvezan.

Što učiniti ako niste seksualno zadovoljni svojim partnerom?

Ako niste seksualno zadovoljni svojim partnerom, važno je priopćiti svoje potrebe i želje. Možda će biti korisno razgovarati o onome što tražite u seksualnom odnosu i koje su vaše potrebe. Također je važno biti iskren u svojim očekivanjima. Ako vaš partner nije u stanju ili voljan zadovoljiti vaše potrebe, možda će biti potrebno potražiti druge seksualne partnere.

Što mogu učiniti ako te muž ne želi seksualno?

Ako vaš suprug ne želi imati seks s vama, možete učiniti nekoliko stvari kako biste pokušali poboljšati situaciju. Prvo, pobrinite se da se fizički i emocionalno brinete o sebi. Ako se ne osjećate poželjno, teško će biti suprug da želi imati seks sa sobom. Obavezno jedete dobro, vježbate i brinete o sebi emocionalno. Drugo, pokušajte začiniti stvari u spavaćoj sobi. Ako uvijek radite istu staru stvar, može postati dosadno. Isprobajte nešto novo kako biste zainteresirali svog muža. Treće, obavezno komunicirajte sa svojim mužem. Ako ne komunicirate, nikada nećete znati u čemu je problem i kako to riješiti. I na kraju, ako ništa drugo ne funkcionira, možda ćete trebati potražiti profesionalnu pomoć. Ako vi i vaš suprug imate ozbiljnih problema, možda ćete trebati vidjeti terapeuta ili savjetnika koji će vam pomoći u poboljšanju veze.

Što ako vas partner ne može zadovoljiti?

Ako vas partner ne može zadovoljiti, možda je vrijeme da razmislite o pronalaženju novog partnera. Moglo bi biti da vaš partner nije kompatibilan s vama seksualno ili da jednostavno nisu dobri u seksu. Bilo kako bilo, važno je komunicirati s partnerom o vašim potrebama i želje. Ako nisu voljni pokušati poboljšati stvari, možda je vrijeme da krenete dalje.

Kako mogu natjerati svog muža da me seksualno zadovolji?

Na ovo pitanje ne postoji jedan odgovor koji odgovara, jer će najbolji način da vas muž seksualno zadovolji ovisno o vašim individualnim potrebama, željama i vezi. Međutim, postoji nekoliko općih savjeta koji vam mogu pomoći da započnete:

1. Razgovarajte sa suprugom o svojim seksualnim potrebama i željama.

Može biti teško osjećati se ugodno razgovarati o seksu sa svojim mužem, ali važno je priopćiti svoje potrebe i želje ako želite da vas može seksualno zadovoljiti. Razgovarajte o onome što vam se sviđa, a ne volite, što želite pokušati i s čime vam nije ugodno. Što možete biti otvoreniji i iskreniji, to je bolje.

2. Budite proaktivni u spavaćoj sobi.

Ne čekajte da vaš suprug preuzme vodstvo u spavaćoj sobi – budite proaktivni i preuzmite se. To ne znači da morate biti onaj koji će svaki put pokrenuti seks, ali to znači biti asertivan u onome što želite i biti voljan preuzeti vodstvo kada je u pitanju isprobavanje novih stvari.

3. Napravite vrijeme za seks.

Može biti lako pustiti seks propadajući kad ste zauzeti poslom, obitelji i drugim obvezama, ali važno je napraviti vrijeme za to. Zakažite seks u svom tjednu kao i bilo koji drugi sastanak, i učinite to prioritetom. Ovo će pokazati svom suprugu da ste ozbiljni u svojim seksualnim potrebama i da

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj