Mogu li žene sperma

Mogu li žene sperma? Ovo je pitanje o kojem se stoljećima raspravljalo i nema ni jednog konačnog odgovora. Odgovor može ovisiti o ženskoj individualnoj fiziologiji i seksualnom odgovoru. Neke žene izvještavaju da mogu ejakulirati tijekom seksualnog uzbuđenja i orgazma, dok druge navode da ne mogu. Ne postoje znanstveni dokazi koji bi podržali ili opovrgnuli postojanje ženske ejakulacije.

Što je najviše puta djevojka može doći?

Do danas je najčešće dokumentirana djevojka da ima orgazam u jednoj sesiji 134. To je postigla žena poznata kao Lisa Sparks, koja drži svjetski rekord zbog seksa s najviše ljudi u jednom danu.

Od čega dolazi ženska sperma?

Ženska sperma potječe iz jajnika, koji su ženski reproduktivni organi koji proizvode jaja. Jajnici su smješteni u zdjelici, a jaja puštaju u jajovodne cijevi. Odatle jaja putuju u maternicu, gdje ih mogu oploditi spermom.

Koliko minuta traje djevojka?

Na ovo pitanje nema odgovora jer ovisi o djevojci i situaciji. Neke djevojke mogu trajati samo nekoliko minuta, dok druge mogu trajati mnogo duže. To također ovisi o tome koliko je djevojka uzbuđena i koliko stimulacije prima.

Kako se osjećaju dame kad dođu?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer svaka žena različito doživljava orgazam. Neke žene prijavljuju osjećaj osjećaja euforije, dok druge navode da se osjećaju opuštenije, pa čak i uspavano. Općenito, većina žena navodi da se osjećaju ugodne senzacije u svim tijelima kada dođu do orgazma.

Koliko puta djevojka može završiti?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući dob djevojke, razinu kondicije i cjelokupno zdravlje. Međutim, općenito, većina djevojaka može završiti od 1 do 3 puta tijekom seksualne aktivnosti.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj