Možete li slomiti vaginu

Izraz “možete li slomiti vaginu” pitanje je postavljeno uobičajeno na mreži, obično se odnosi na žensku strah od seksualnog odnosa. Ne postoji precizan odgovor na ovo pitanje, jer ne postoji takva stvar kao što je “vagina” sama po sebi – radije je vagina mišićna cijev koja vodi s vanjske strane tijela do grlića maternice, a to je otvor maternici. Međutim, moguće je oštetiti tkiva vagine ili puknuti himen (tanka membrana koja pokriva vaginalni otvor), tijekom seksualnog odnosa. Te ozljede mogu uzrokovati bol, krvarenje i u teškim slučajevima infekcija.

Kako mogu znati jesam li rastrgao grlić maternice?

Postoji nekoliko načina da saznate jeste li rastrgali grlić maternice. Jedan od načina je osjetiti sebe. Ako osjećate puno boli ili pritiska u vašem zdjeličnom području, moguće je da ste rastrgali grlić maternice. Drugi način znati je potražiti krvarenje. Ako jako krvarite, moguće je da ste rastrgali grlić maternice. Konačno, ako imate vrućicu ili osjećate mučninu, moguće je da ste rastrgali grlić maternice.

Kako mogu znati jesam li nešto rastrgao tamo dolje?

Ako doživljavate bol ili nelagodu u svom genitalnom ili analnom području, moguće je da ćete nešto rastrgati. Međutim, može biti teško utvrditi opseg ozljede bez liječnika. Ako ste zabrinuti da ste možda nešto rastrgli, važno je što prije posjetiti liječnika kako bi mogao procijeniti ozljede i pružiti odgovarajući tretman.

Što uzrokuje ozljede na privatnom dijelu?

Postoje razni mogući uzroci ozljede privatnih dijelova. Jedan uobičajeni uzrok je trenje, koje se može dogoditi tijekom seksualne aktivnosti ili od nošenja uske odjeće. Ostali mogući uzroci uključuju traumu od nesreće ili napada, opekline ili izlaganja kemikalijama ili drugim iritantima. U nekim slučajevima, temeljno zdravstveno stanje može biti uzrok boli ili nelagode u genitalnom području.

Može li suza grlića maternice liječiti sam?

Suza grlića maternice može se izliječiti sama, ali možda će trebati vrijeme i odmor. Suza će također trebati liječiti operacijom ako je jaka.

Kakav se osjeća rastrgani grlić maternice?

Tvrnuti grlić maternice osjeća se kao oštra, ubodna bol u donjem dijelu trbuha. Može biti popraćeno krvarenjem i osjećajem pritiska u zdjelici.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj