Mačji seks

Mačji seks je pojam koji se koristi za opisivanje seksualne aktivnosti dviju mačaka. Ova aktivnost može uključivati sve, od lizanja i trljanja do prodora i odnosa. Mačke su poznate po svojim visokim libidosima i njihovoj sposobnosti da se često pare, pa se seks mačaka često smatra vrlo ugodnim za oba partnera.

Najuspješnija karakteristika mačjeg seksa su glasne vokalizacije koje mačke čine tijekom čina. Ove su vokalizacije poznate kao “Ugostilište” i mogu se čuti na udaljenosti od kilometra. Smatra se da je Caterwauling način mačaka da međusobno prenose svoje zadovoljstvo i bilo kojim potencijalnim prijateljima u tom području.

Mačji seks može biti vrlo živahna aktivnost, a nije rijetkost da se mačke ugrize i ogrebe jedna drugu tijekom čina. Međutim, to se ne smatra štetnim, jer su oštre kandže mačaka dizajnirane da se povuku kada se ne koriste za lov ili borbu.

Mačji seks obično traje nekoliko minuta, iako ponekad može trajati sat ili više. Nakon završetka čina, mačke će se obično odgajati, a zatim uspavati.

Kako se mačke pare?

Parenje kod mačaka obično se javlja između kasnog proljeća i rane jeseni. Muške mačke često će lutati daleko i široko u potrazi za partnerom, dok će ženske mačke obično ostati bliže kući.

Kad se muškarac i ženska mačka sastane, obično će se njušiti i tada će muškarac početi pratiti ženku oko sebe. Ako je ženska osoba zainteresirana, dopustit će mužjaku da joj se uhvati. Dvije mačke će se zatim trljati jedna o drugoj i muškarac će početi lizati žensko krzno.

Ženka će potom podići stražnji kraj u zrak i mužjak će je montirati. Tada će se dvije mačke pariti, a muški penis ulazi u žensku vaginu. Mužjak će tada pustiti svoju spermu u reproduktivni trakt ženke.

Nakon parenja, dvije će mačke obično krenuti svojim zasebnim putovima. Ženka će potom podići rep i jezikom očistiti svoje genitalno područje. Također će početi proizvoditi poseban miris iz svog genitalnog područja koji će privući druge muške mačke.

Zašto muške mačke grizu žensko prilikom parenja?

Odgovor na ovo pitanje je dvostruki. Prvo, ugriz tijekom parenja način je da muška mačka potvrdi svoju dominaciju nad ženkom. Ugrizajući je, pokazuje joj da je on glavni i da mu se treba podvrgnuti. Drugo, ugriz tijekom parenja također služi kao način za poticanje reproduktivnih organa ženske mačke. Ujed oslobađa hormon koji pomaže u pokretanju ovulacije kod ženke, što je potrebno za uspješno uzgoj.

Da li se mačke zaljube nakon parenja?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer nema načina da se točno zna što se događa u mačjoj. Međutim, moguće je da mačke mogu oblikovati međusobno nakon parenja. Ova bi se veza mogla temeljiti na međusobnoj privlačnosti, naklonosti ili jednostavno na želji za nastavom parenja kako bi se proizvela više potomstva.

Krvare li ženske mačke nakon parenja?

Da, ženske mačke krvare nakon parenja. To je zato što muški mačji penis ima oštru kralježnicu koja ogrebotina ženke vagine tijekom snošaja. Krvarenje obično nije teško, ali može biti neugodno za mačku.

Možete li reći mačji seks?

Da, postoji nekoliko načina da se kaže mačji seks. Jedan od načina je pogledati mačke genitalije. Muške mačke imaju penis, dok ženske mačke imaju vaginu. Drugi način da se kaže mačji seks je gledanje njegovog krzna. Muške mačke obično imaju deblji, duži krzno od ženskih mačaka. Konačno, možete reći mačji seks po njegovom ponašanju. Muške mačke obično su agresivnije i teritorijalne od ženskih mačaka.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj