Liječenje crijevnih glista – prirodna varijanta liječenja lijekovima

Iako se crijevna parazitoza ili infekcija helmintima relativno lako liječi i kod djece i kod odraslih, često se zanemaruje jer su simptomi u prvoj fazi vrlo blagi i pojačavaju se s povećanjem broja crijevnih parazita u debelom crijevu.

Liječenje lijeka za crijevne parazite, iako ima vrlo dobar terapijski prinos, može uzrokovati ozbiljne nuspojave kao što su povraćanje, bol u trbuhu, mučninu, proljev, itd. Slijedom toga, manje agresivna ljekovita varijanta s tijelom, ali s terapeutskim djelovanjem kao koncentrirana na parazitskim tijelima je naturističko liječenje, lijekovi na temelju prirodnih sastojaka, koji ne uzrokuju negativne nuspojave i obično nisu kontraindikacije uporabe.

Cilj ovog članka je dati vam sve važne informacije o najboljim prirodnim tretmanima, učinkovite alternative tretmanima lijeka, tako da možete napraviti jasan pogled na koji je prava varijanta za vas ili vaše dijete.

Najbolja prirodna alternativa lijekovima za liječenje parazita i crijevnih glista

Kako bismo mogli preporučiti najučinkovitije prirodne lijekove za infekcije helmintima, proveli smo intenzivan istraživački rad koji je uključivao detaljnu analizu 8 prirodnih lijekova za parazitozu, od kojih smo odabrali 3 proizvoda koji su zadovoljili naše kriterije odabira. Uzeli smo u obzir nekoliko aspekata, kao što su cijena tretmana, bioaktivne komponente terapijske formule, jednostavnost primjene tretmana, opće mišljenje korisnika, dostupnost u rumunjskim ljekarnama kao i mišljenja stručnjaka o ovim proizvodima.

U nastavku ćete pronaći više pojedinosti o svakom od 3 tretmana koje preporučujemo kao i poveznice na web stranice proizvođača.

Bactefort

Promocija cijena proizvođača – kliknite za. detaljima

Bactefort je prirodni lijek za crijevne parazite, u obliku kapi, koji se temelji na jedinstvenoj, inovativnoj kombinaciji 100% prirodnih sastojaka, s vrlo jakim anthelmintičkim i antibakterijskim svojstvima.

Riječ je o lijeku koji posebno preporučamo djeci jer je u obliku kapi mnogo lakši za primjenu od tretmana u obliku tableta.

Formula Bactefort kroz bioaktivne tvari u svom sastavu dovodi do stvaranja nepovoljnog okruženja za parazitske organizme, istovremeno zaustavljajući njihovo omekšavanje. Time se osigurava potpuno terapijsko djelovanje koje dovodi do brzog uništavanja parazita i njihovog eliminacije iz crijeva.

Razdoblje liječenja je 30 dana, a za to vrijeme tretman se uzima jednom dnevno. Doziranje uključuje razrjeđivanje 30 kapi Bacteforta u čaši tople vode. Dobiveni napitak je slatkog okusa, vrlo jednostavan za konzumiranje. Preporuča se da se tretman uzme prije posluživanja.

Jedan od glavnih aktivnih sastojaka ovog proizvoda je ekstrakt sjemena bundeve koji ima bogat sadržaj cucurbitina. Kukurbitin je bioaktivna tvar s anthelmintičkim svojstvima i pruža ultraagresivno djelovanje na parazitske organizme koji su zarazili crijeva.

Kao trošak, možete imati koristi od ovog prirodnog tretmana po vrlo niskoj cijeni ako ga naručite putem interneta, izravno s web stranice proizvođača, gdje rumunjski kupci imaju koristi od dodatnih 50% popusta na proizvođačku cijenu Bactefort kapi.

Detoksikacija

Službena stranica proizvođača – pogledajte cijenu

Detoxic prirodne tablete pružaju brz i učinkovit antiparazitski tretman, uklanjajući glavne simptome infekcije helmintima od prvih dana liječenja. Kao i kod Bactefort kapi, tretman Detoxic temelji se na 100% prirodnom sastavu, biljnim ekstraktima koji nude brojne terapeutske prednosti.

Glavni aktivni sastojci koji se temelje detoksikajsku formulu za detoksikaciju su: ekstrakt tointure, ekstrakt repa, ekstrakt praha od klizanja, ekstrakt CENTELLA ASITSKE LISTA, Ekstrakt voća Pyllanthusa Emblastic, apiumski ekstrakt i ekstrakt korijena od strane Curcuma Longa.

Ekstrakt klinčića u prahu bogat je tvarima s antioksidativnim djelovanjem. Ovaj sastojak također ima poguban učinak na parazitske organizme, vrlo brzo ih neutralizira. Ekstrakt korijena kurkume je još jedan aktivni sastojak s vrlo važnom ulogom u poticanju procesa ozdravljenja nakon što su paraziti uklonjeni. Pomaže preokrenuti toksične učinke koje su paraziti imali na tkiva unutar crijeva.

Prema rezultatima kliničkih ispitivanja objavljenih na web stranici proizvođača, 30-dnevni tijek liječenja dovoljan je da se infekcija crijevnim parazitima u potpunosti eliminira. Detoxic tablete nemaju kontraindikacije za uporabu i ne uzrokuju negativne nuspojave na tijelu.

Germitox

50% popusta na cijenu Germitox tableta

3. prirodno liječenje koje preporučujemo se zove Germitox i također je jastučni proizvod, baš kao i detoksika. Što se tiče cijene, Germitox tablete su najpovoljniji lijek u smislu cijene. U trenutku objave ovog članka na web stranici proizvođača možete iskoristiti posebnu cijenu, nižu od one u ljekarnama.

Germitox tablete imaju jedinstven sastav, koji uključuje 5 100% prirodnih sastojaka, bogatih bioaktivnim tvarima s visoko koncentriranim antibakterijskim i anthelmintičkim svojstvima.

Razdoblje liječenja varira od djece do odraslih. Trajanje liječenja infekcija kod djece je 20 dana, a kod odraslih 30 dana. Uzmite jednu Germitox kapsulu jednom dnevno tijekom cijelog tretmana.

Aktivni sastojci u terapijskoj formuli Germitoxa su: ulje timijana, ekstrakt crnog češnjaka, ekstrakt vetrića, crvene morske alge i francuske alge.

Simptomi i uzroci crijevne parazitoze

Iako različite vrste helmida uzrokuju različite simptome, postoji niz uobičajenih simptoma koji se mogu pojaviti u većini slučajeva crijevne parazitoze, bez obzira na vrstu crijevnog parazita je u crijevu, oksi, udovi, tinie, Giardia.

Glavni simptomi infekcije helmintima navedeni su u nastavku:

 • mučnina
 • proljev
 • nedostatak apetita
 • poremećen san – osobito u djece koja su zaražena pinworms
 • stalni umor, apatija
 • anemija
 • urtikarija, osip
 • povraćanje
 • jaka bol u trbuhu
 • nagli gubitak težine

U slučaju crijevne parazitoze u djece mogu se pojaviti i sljedeći simptomi:

 • svrbež u području anusa
 • hiperaktivno stanje
 • konvulzije očnih kapaka
 • migrene
 • osip
 • tamni krugovi
 • nemirna tijekom noći
 • upala rodnice kod djevojčica
 • osjetljivost na svjetlost

Iako gore preporučeni tretmani imaju koncentriran imunoprotektivni učinak, kako bi se u potpunosti spriječila mogućnost ponovne infekcije unosom jaja ili ličinki crijevnih parazita na različite površine u kući ili donje rublje, iznimno je važno obaviti generalno čišćenje cijelog kućišta.

Posljednje ažuriranje 16/02/2022

Komentiraj