Koliko puta čovjek može ejakulirati na viagru

Koliko puta čovjek može ejakulirati na viagru?

Odgovor na ovo pitanje nije tako jednostavan kao što se u početku može činiti. Iako je viagra (sildenafil) općenito učinkovita u pomaganju muškarcima u postizanju i održavanju erekcije, lijek ne jamči da će čovjek moći ejakulirati. U stvari, neki muškarci mogu otkriti da uopće nisu u mogućnosti ejakulirati prilikom uzimanja viagre.

Postoji nekoliko čimbenika koji mogu utjecati na čovjekovu sposobnost ejakulacije tijekom uzimanja viagre, uključujući doziranje lijekova, ozbiljnost bilo kakvih osnovnih medicinskih stanja i individualni odgovor na lijek. Općenito, međutim, većina muškaraca koji uzimaju viagru moći će normalno ejakulirati.

Koliko dugo prosječni čovjek može ostati uspravan?

Prosječni čovjek može ostati uspravan otprilike 5-7 minuta prije ejakulacije. Ovaj put može biti duže ili kraće, ovisno o pojedinim okolnostima. Čimbenici koji mogu utjecati na to koliko dugo muškarac može ostati uspravan uključuje: dob, zdravlje, lijekove i razinu seksualnog uzbuđenja.

Je li moguće da se tip više puta ejakulira?

Da, moguće je da momak ejakulira više puta. To je zato što prostata žlijezda proizvodi malu količinu tekućine svaki put kad momak ima orgazam. Ova tekućina pomaže održati spermu i omogućuje im da putuju kroz reproduktivni trakt.

Koliko treba da kuglice budu pune?

Odgovor na ovo pitanje ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući veličinu kuglica, materijal od kojih su napravljeni, temperaturu okoliša i količinu tlaka zraka koji se na njih primjenjuje. Općenito, međutim, potrebno je nekoliko minuta da kuglice postanu potpuno napuhane.

Da li vas sildenafil teže nakon dolaska?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer može varirati od osobe do osobe. Međutim, općenito se vjeruje da sildenafil (aktivni sastojak viagre) može pomoći u održavanju erekcije nakon ejakulacije. To je zato što sildenafil pomaže povećati protok krvi do penisa, što tkivo može duže uskladiti penis. Ako ste zabrinuti zbog održavanja erekcije nakon ejakulacije, možda biste htjeli razgovarati sa svojim liječnikom o tome je li sildenafil pravi za vas.

Je li u redu ejakulirati 2/3 puta dnevno?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje, jer ovisi o cjelokupnom broju zdravlja i spermijama pojedinca. Međutim, ejakuliranje 2-3 puta dnevno se obično smatra da je unutar normalnog raspona.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj