Koliko košta tekući vazelin?

Za što je bijeli vazelin?

Zahvaljujući svojim svojstvima emollienta, nanosi nanošenje u slučaju iritacije utrljavanja, grube kože, ispucanih usna, kako ne bi mrljala kožu prilikom umiranja kose, ali i kao ekscipient u mnogim kozmetičkim formulacijama (štap za usne, balzam za kosu, proizvodi za higijena tijela).

Gdje možete kupiti vazelin?

Ali gdje je Možete pronaći Vazelin? Obično se može naći u ljekarni i u trgovinama zdravstvenih proizvoda, ali to možete i udobno pronaći na mreži.

Što se može učiniti s Vaselinom?

Kozmetika koristi.
  • Gel, balzami i štapići za suhe i dehidrirane usne;
  • Sjaj za usne i ruževi;
  • Proizvodi za higijena tijela;
  • Proizvodi za brijanje;
  • Masažna ulja;
  • Kreme za tijelo;
  • Balzamine za dlaka.

Što vazelin radi na licu?

Tamo Vazelin za bora, ili Vazelin Bianca, kozmetički je proizvod koji je sposoban djelovati vršeći umirujuće i emolientno djelovanje na koži, a koji je u stanju promovirati zdravlje kože kontrastnom i sprečavanjem pojave bora na licu.

Koliko košta vazelin u ljekarni?

Vazelinska cijena 2,00 €.

Koliko košta vazeline nafta u ljekarni?

4,15 €
Vazelinsko ulje Cijena 4,15 eura Ljekarna Naplaćivanje.

Pri uzimanju vazelinskog ulja?

Pretpostaviti Lijek na praznom želucu zajedno s odgovarajućom količinom vode (obilno staklo) udaljen od obroka i po mogućnosti navečer najmanje sat vremena prije spavanja. Pretpostaviti Najmanje 2 sata prije obroka, jer bi lijek mogao ometati apsorpciju hranjivih sastojaka i vitamina.

Što vazelin radi na usnama?

Sjajilo za usne. Kad trebate piling i hidratizirati usna, Možete koristiti malo šećera i malu količinu Vazelin. Trljajući ih nekoliko sekundi, isperite usna, Zatim nanesite još jedan mali sloj masti kako biste bili mekani i sočni.

Koje su prednosti Borica Vaselina?

Antiseptik za dezinfekciju manjih opeklina i iritirana ili ispucana područja kože. Mast također ima dekongestantnu akciju. Borna kiselina je naznačena kao antibakterijska za liječenje akni.

Što se može koristiti umjesto Vaseline?

Alternative bi mogle biti vosak od svijeće, pčelinji vosak, bilo koja druga vrsta nafte, mineralne i biljne ili životinjske masti.

Za što je tekući parafin?

Za što je tekući parafin F.U. vazelinsko ulje? Tamo Tekući parafin F.U. (ili vazeline ulje) može formirati zaštitni film koji pokriva fekalni materijal i odrediti smanjenje vode koju apsorbira.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj