Koje su najbolja rasvjeta?

Kako odabrati osvjetljavajuće lice?

Za što se mora uzeti u obzir odabrati Pravi je podton kože i stoga svijetlo ružičasta ili srebrna za hladno podton i svijetlu kožu; Zlatni i šampanjac za srednju i toplu kožu podtona; ribolov za maslinovu kožu; Zlato i brončana za vrlo preplanule kože.

Kako i gdje se stavlja iluminant?

Primijenitiosvjetljavajući U tim područjima za lice koje sjaji zdravom svjetlom I prirodan. Započinje iz unutarnjeg kuta oka da to učine veće. Zatim retuširajući luk obrva kako bi se definirao I Podignite kost od kaputa. Zatim osvijetlite vrh jagodica, miješajućiosvjetljavajući Sve dok hramovi.

Kad stavite iluminant na lice?

Kada staviti iluminant za lice

Ovaj je proizvod zasigurno naznačen za one koji imaju utjelovljenu koja je obično malo isključena, tako da se može činiti svjetlijim i svježim. u rasvjeta Međutim, vrlo su zlatni ili brončani prikladni za one s maslinovim, mediteranskim ili preplanulom kožom.

Kako osvijetliti lice bez osvjetljavanja?

Nanesite iridescentno sjenilo na jagodice.

Primjena proizvoda na ovom području omogućuje vam da dobijete zdrav i svijetli ten. Izvadite sjenilo na zigomatskoj kosti ili malo gore. Dati definiciju lice, Pokušajte ga primijeniti na najvišoj točki obraza x Izvor iz Istraživanje .

Kako koristiti kiko iluminant?

Koža je blistava, istaknute strateške točke lica.
  1. Protresite bocu, pazeći da je zatvorena.
  2. Primijenitiosvjetljavajući Nježno snimanje prstima (ili s beauty blenderom) na područjima lica koja prirodno hvata svjetlost. …
  3. Pažljivo zatvorite nakon upotrebe.

Kako stvoriti DIY iluminant?

Kako napraviti iluminant lice

Uzmite ploču za rezanje i razvaljajte malo vrhnja: zatim stavite pigmente u prahu koje ste odabrali i zubima zubima dobro zgnječite pigmente na vrhnje kako biste dobili pastuvu smjesu.

Kako osvijetliti obraze?

Da biste postigli svijetli učinak, obrazi trebali bi biti ružičasti, a zatim nanijeti rumenilo osjetljive i prirodne boje x Izvor iz Istraživanje .

Kako staviti osvjetljavajuće rumenilo?

Ako i vi donesete rumenilo, L ‘osvjetljavajući Uvijek stavlja na to. Tako da ga možemo koristiti i na luku Kupida da optički povećava usne, a zatim na donjoj liniji obrva I U unutarnjem kutu oka da nam se odmori.

Kako staviti iluminant na nos?

Da se istaknete, primijeniteosvjetljavajući od središta do mosta nos x Izvor iz Istraživanje . Započnite u sredini pričvršćivanja i nastavite prema dolje u ravnoj liniji. Ako želite intenzivniji učinak, primijeniteosvjetljavajući također na most nos, Ali ovaj korak nije obavezan.

Gdje je zemlja stavljena na lice?

Poslužite srednje velike četke s okruglim vrhom, nanosi Zemlja s kružnim pokretima počevši od središnjih područja lice i blijede ih prema konturama. Zatim, redom: prvo čelo, zatim nos i brada, a na kraju gornji dio jagodica. Da bavi se područjima koja prvo poljubi sunce.

Kako osvijetliti DIY lice?

Med i limun tvore nenadmašan tim za osvijetliti ten, izglađivanje lice. Recept posebno preporučen onima koji pate od akni. Limun prirodno eksfolia kožu; Med se bori i eliminira bakterije na napuhavanje. Pomiješajte žlicu limunovog soka i dvije žlice meda.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj