Koje su najbolja rasvjeta?

Kako odabrati osvjetljavajuće lice?

Za što se mora uzeti u obzir odabrati Pravi je podton kože i stoga svijetlo ružičasta ili srebrna za hladno podton i svijetlu kožu; Zlatni i šampanjac za srednju i toplu kožu podtona; ribolov za maslinovu kožu; Zlato i brončana za vrlo preplanule kože.

Koji je iluminant za lice?

To je neophodan proizvod za šminku lice i poboljšati ga jer daje svjetlinu i pojačava svoju prirodnu ljepotu. L ‘osvjetljavajući Cilj mu je podcrtati kroz svjetlosne točke, neke dijelove lica, ne samo da ga poboljšaju, već i da krene i napravi istinski ekskluzivnu šminku.

Kako osvijetliti lice bez osvjetljavanja?

Nanesite iridescentno sjenilo na jagodice.

Primjena proizvoda na ovom području omogućuje vam da dobijete zdrav i svijetli ten. Izvadite sjenilo na zigomatskoj kosti ili malo gore. Dati definiciju lice, Pokušajte ga primijeniti na najvišoj točki obraza x Izvor iz Istraživanje .

Kako koristiti kiko iluminant?

Koža je blistava, istaknute strateške točke lica.
 1. Protresite bocu, pazeći da je zatvorena.
 2. Primijenitiosvjetljavajući Nježno snimanje prstima (ili s beauty blenderom) na područjima lica koja prirodno hvata svjetlost. …
 3. Pažljivo zatvorite nakon upotrebe.

Kako stvoriti DIY iluminant?

Kako napraviti iluminant lice

Uzmite ploču za rezanje i razvaljajte malo vrhnja: zatim stavite pigmente u prahu koje ste odabrali i zubima zubima dobro zgnječite pigmente na vrhnje kako biste dobili pastuvu smjesu.

Kako osvijetliti obraze?

Da biste postigli svijetli učinak, obrazi trebali bi biti ružičasti, a zatim nanijeti rumenilo osjetljive i prirodne boje x Izvor iz Istraživanje .

Kako prepoznati maslinu kožu?

Pokušajte se sjetiti što se pojavljuje ten: ako od prvih sunčevih dana postane zlatna ili jantarna, pripadaju vrućoj “kategoriji”; Ako, s druge strane, ostanete na ciglu ili smeđoj maslina, Definitivno vam je hladno.

Što je osvjetljavanje šminke?

L ‘osvjetljavajući To je to kozmetičko da, Kao što ime kaže, osvjetljava lice. Ne samo da daje svjetlost ten, već vam omogućuje da ispravite neke male nedostatke pojačavajući druge točke lica: zbog toga je jedan od ključnih proizvoda koji će stvoriti izvrsnu korektivnu konturu.

Kako staviti osvjetljavajuće rumenilo?

Ako i vi donesete rumenilo, L ‘osvjetljavajući Uvijek stavlja na to. Tako da ga možemo koristiti i na luku Kupida da optički povećava usne, a zatim na donjoj liniji obrva I U unutarnjem kutu oka da nam se odmori.

Gdje je zemlja stavljena na lice?

Poslužite srednje velike četke s okruglim vrhom, nanosi Zemlja s kružnim pokretima počevši od središnjih područja lice i blijede ih prema konturama. Zatim, redom: prvo čelo, zatim nos i brada, a na kraju gornji dio jagodica. Da bavi se područjima koja prvo poljubi sunce.

Kako napraviti konturiranje lica?

Glavni koraci za Napraviti a Konturiranje lica
 1. Pripremite kožu.
 2. Analizirajte svoje lice.
 3. Primijeniti temelj.
 4. Koristite proizvod 2 u 1 za kontura.
 5. Zemlja za “nedostatke”
 6. Iluminant za “kvalitete”
 7. Nuance je igra djevojke.
 8. Nanesite rumenilo.

Posljednje ažuriranje 25/06/2022

Komentiraj