Koje su maske FFP2 povučene iz trgovine?

Kako razumjeti je li ffp2 dobar?

Kako prepoznati a maska Siguran ffp2

Ovo mora izvijestiti: ime proizvođača; CE obilježavanje s više od četiri slijedeće brojke koje identificiraju tijelo koje je izdalo certifikat; Broj tehničkog standarda EN 149: 2001 o zaštiti respiratornog trakta.

Kakav problem imaju maske 2163?

Robert Brand, izvršni direktor Šangaja do Milana, južne tirolejske tvrtke da bavi se uvoznim izvozom na Italijskoj-Kinovoj osi, pokreće izravnu optužbu: mnogi maska CE brend 2163 Ne oni imaju Sposobnost filtriranja čestica koje su dovoljne da se smatraju realnim FFP2.

Kako prepoznati tarocate ffp2?

Za prepoznati maske FFP2 Izvorno i stoga redovito, dobro je identificirati referencu na tehnički standard EN 149: 2001+A1: 2009, kao i marku CE, nakon čega slijedi 4 -digitni kôd koji ukazuje na obaviješteno tijelo.

Koje su 2163 maske u skladu?

Slučaj certifikata CE 2163

Trenutne istrage nisu istaknule nepravilnosti i sve potvrde 2163 Izdaje ih strogo poštivanje europske propise za pojedinačnu zaštitnu opremu 2016/425 i svi uzorci moraju proći testove prema standardu EN 149.

Koji su kodovi maski u skladu?

Ja sam Ovi: ICR Polska (Poljska) – CE 2703, Celab (Italija) – EC 2037, ECM (Italija) – CE 1282, ISET (Italija) – CE 0865, TSU Slovačka (Slovačka) – CE 1299. Podijelite na Facebook Podijeli na Twitter Podijeli na WhatsApp Podijeli više…

Kako bi to trebala biti maska ​​FFP2?

Kôd proizvoda: Općenito je to alfa numerički kod. EN149: 2001 + A1: 2009, tj. Europski referentni tehnički standardi. FFP2: Razina zaštite – u ovom slučaju razina 2. NR: Nije za višekratnu upotrebu u nekoliko smjena ili R = višekratna upotreba za nekoliko smjena.

Kako provjeriti učinkovitost maski?

Pored reference na tehnički standard, maska Filter mora prijaviti marku CE na paketu ili proizvodu, pričvršćenom kako bi se zajamčila usklađenost s trenutnim propisima, obično u pratnji a 4 Kodeks brojeva, koji identificira obaviješteno tijelo koje je certificirano tamo poštivanje proizvoda na …

Što znači CE 2163?

Broj (obaviješteno tijelo) 2163 Odgovara Universal Cert: jedno od prvih tijela za certificiranje, kao i jedno od najzahtjevnijih, onog koji je ovjerio ogromnu većinu europskih i azijskih proizvodnih maski i koji je stoga osvojio povjerenje cijele Europe.

Kako znati jesu li ffp2 2163 u skladu s?

Ovo je postupak: Unesite četvero -digit broj (npr. 2163) koja se nalazi pored marke CE, u okviru “Ključna riječ na prijavljenom broju tijela”; Klikom na “Pretraživanje” trebalo bi se pojaviti naziv tijela koje je izdalo certifikat.

Što znači CE 1463?

Četvero -digitni kôd koji ukazuje na obaviješteno ili “obaviješteno tijelo”, što ukazuje na europsko tijelo koje je kontroliralo svoju proizvodnju. Kôd slijedi oznaku TAMO JE (Na primjer CE 1463).

Kako razumjeti je li maska ​​i krivotvorena?

Kako Također pojasnio ISTituto Superiore di Sanità, ” maska Potvrde moraju prijaviti marku ‘EC’ u pratnji četveronošnog koda na paketu ili proizvodu koji identificira tijelo koje je potvrdilo usklađenost proizvoda s europskim standardom “.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj