Koje je najbolje osvjetljavajuće lice?

Kako koristiti kiko iluminant?

Koža je blistava, istaknute strateške točke lica.
 1. Protresite bocu, pazeći da je zatvorena.
 2. Primjeniti L ‘osvjetljavajući Nježno snimanje prstima (ili s beauty blenderom) na područjima lica koja prirodno hvata svjetlost. …
 3. Pažljivo zatvorite nakon upotrebe.

Kako i kad stavite iluminant?

L ‘osvjetljavajući Treba ga koristiti odmah nakon temelja i prije rumenila. Na taj će način biti moguće dobiti još očigledniji efekt svjetlosti. Samo Umjesto toga, više volite mali rezultat,osvjetljavajući Treba ga primijeniti pod zakladom x Izvor iz Istraživanje . Dodirniteosvjetljavajući na obrazima.

Koji je iluminant za lice?

L ‘osvjetljavanje lica rođen za Pokrijte nesavršenosti kože i istovremeno stvaraju svjetlosne točke u strateškim područjima koja mogu poboljšati lice. Tekuća konzistencija omogućuje vam učinkovito širenje proizvoda i miješati ga vrlo jednostavno i brzo s Vrh vrhova prstiju.

Kako odabrati boju iluminanta?

To je da mora se uzeti u obzir za odabrati Pravi je podton kože i stoga svijetlo ružičasta ili srebrna za hladno podton i svijetlu kožu; Zlatni i šampanjac za kože od boja srednji i topli podton; ribolov za maslinovu kožu; Zlato i brončana za vrlo preplanule kože.

Što se može koristiti umjesto osvjetljenja?

Upotrijebite iridescentno sjenilo za postizanje učinka rose.

Iridescentna sjenila dostupna su u raznim bojama, pa se zabavite eksperimentirati i koristiti ih Umjestoosvjetljavajući.

Kako koristiti rasvjetu u kapi?

Da biste ga primijenili, jednostavno ga dodirnite izravno vrhovima prstiju na područjima koja će se osvijetliti ili pomiješati s temeljem prije izrade četkom ili prstima. U Rasvjeta u kapi Izuzetno su svestrani, jer se mogu koristiti i na tijelu, sami ili u kombinaciji s hidratantnom kremom.

Kako staviti rasvjetu na kapi?

L ‘osvjetljavajući Možete se miješati sa svojom vlažnom kremom, temeljnim premazom ili omiljenom bazom lica. Samo nanesite neke od ovih proizvoda na stražnjoj strani ruke, dodajte nekoliko pad iz osvjetljavajući, Pomiješajte sve i raširite rukama ili četkom za temelj.

Kako staviti osvjetljavajuće rumenilo?

Ako i vi donesete rumenilo, L ‘osvjetljavajući Uvijek stavlja na to. Tako da ga možemo koristiti i na luku Kupida da optički povećava usne, a zatim na donjoj liniji obrva I U unutarnjem kutu oka da nam se odmori.

Što učiniti da osvijetlim lice?

Otkrijte 10 tajni njege kože i napravite -up za a lice S blistavim i vitalnim izgledom svaki dan!
 1. Make -Up, uvijek! …
 2. Hidratizira kožu. …
 3. Exfolia koža. …
 4. Uvijek nanesite temeljni premaz. …
 5. Nanesite iluminant. …
 6. Da prašini. …
 7. Odaberite iluminant, ovisno o utjelovljenom. …
 8. Odaberite pravu boju kose.

Što je osvjetljavanje šminke?

L ‘osvjetljavajući To je to kozmetičko da, Kao što ime kaže, osvjetljava lice. Ne samo da daje svjetlost ten, već vam omogućuje da ispravite neke male nedostatke pojačavajući druge točke lica: zbog toga je jedan od ključnih proizvoda koji će stvoriti izvrsnu korektivnu konturu.

Kako osvijetliti obraze?

Da biste postigli svijetli učinak, obrazi trebali bi biti ružičasti, a zatim nanijeti rumenilo osjetljive i prirodne boje x Izvor iz Istraživanje .

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj