Kod kuće STD test Instant Rezultati

Kod kuće STD test Instant Rezultati specifična je vrsta STD testa koji vam omogućuje da postignete svoje rezultate u nekoliko minuta, a da ne morate čekati laboratorij za obradu vaših uzoraka. Ova vrsta testa obično se vrši pomoću brisa, koji se zatim ubacuje u poseban uređaj koji vam može pružiti svoje rezultate u samo nekoliko minuta. Neki od ovih testova mogu vam pružiti rezultate za samo 60 sekundi!

Iako je ova vrsta testa izuzetno prikladna, važno je zapamtiti da nije uvijek 100% točan. U nekim se slučajevima mogu pojaviti lažni pozitivni, što znači da biste mogli dobiti pozitivan rezultat, čak i ako nemate SPD.

Može li se SPD otkriti istog dana?

Moguće je otkriti neke SPD -ove isti dan kao infekcija, ali nije moguće otkriti sve SPB istog dana kao i infekcija. Na primjer, moguće je pozitivno testirati na gonoreju i klamidiju istog dana kao infekcija, ali može potrajati do tri mjeseca da bi se testirao pozitivno na HIV.

Koliko su precizni kod kuće SPD kompleti?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer se točnost kompleta za SPD kod kuće može razlikovati ovisno o brojnim čimbenicima, poput određenog korištenog kompleta i načina na koji se koristi. Međutim, općenito se smatraju da su kompleti SPD-a kod kuće prilično točni kada se pravilno koriste.

Kako mogu reći imam li spolno prenosive bolesti bez odlaska liječniku?

Ne postoji sigurni način da kažete imate li prestanka bez itkovanja bez odlaska liječniku. Međutim, postoje neki znakovi i simptomi koji mogu ukazivati na SPD. Ako imate bilo koji od sljedećih simptoma, preporučuje se da vidite liječnika za testiranje:

-Neobično ispuštanje iz penisa ili vagine

-Bolno mokrenje

-Sčeki osjećaj ili peckanje u genitalnom području

-Čireve, izbočine ili mjehurića u genitalnom području

-Neobičan osip u genitalnom području

-Groznica

-Boli u tijelu

Ako imate bilo koji od gore navedenih simptoma, važno je što prije posjetiti liječnika za testiranje i liječenje. SPD -ovi mogu imati ozbiljne zdravstvene posljedice ako se ne liječe, pa je važno da vas medicinski stručnjak odjavi ako mislite da možda imate SPD.

Postoji li trenutni test klamidije?

Postoji nekoliko različitih vrsta testova klamidije, ali ne postoji instant klamidijski test. Najčešća vrsta testa klamidije je test pojačanja nukleinske kiseline (NAAT). Ovaj se test može obaviti s brisom vagine, grlića maternice, uretre ili rektuma. Tada se bris šalje u laboratorij na testiranje. Naat je najtačnija vrsta testa klamidije, a to se može učiniti s samozatajnim brisačem. Druga vrsta testa klamidije je test urina. Ovaj je test manje precizan od NAAT -a, ali to se može učiniti bez brisa.

Mogu li se testirati na SPD kod kuće?

Postoje mnogi kućni testni setovi dostupni za SPD, ali važno je zapamtiti da to nisu uvijek točni. Ako ste zabrinuti da ćete možda imati SPD, najbolje je učiniti posjetiti liječnika ili otići u kliniku.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj