Kinky stvari koje treba raditi u vezi

Kinky stvari koje treba učiniti u vezi odnose se na aktivnosti koje su izvan glavnog toka i općenito se smatraju tabuom. Te aktivnosti mogu uključivati bilo što, od igranja uloga i seksualnih fantazija do ropstva i S&M. Kinky stvari koje treba učiniti u vezi često se doživljavaju kao način dodavanja uzbuđenja i začina u vezu koja bi inače mogla biti svjetovna.

Kako mogu biti pokoran sa svojim dečkom?

Na ovo pitanje nema odgovora, jer će definicija “pokornog” svake osobe biti drugačija. Međutim, neki savjeti o tome kako biti pokoran svom dečku mogu uključivati usklađenost i poslušne njegovim željama, biti seksualno pokoran njemu i/ili mu dopuštati da preuzme vodstvo u vašoj vezi. Razgovarajte sa svojim dečkom o svojoj želji da mu budete pokorni i budite sigurni da prenose svoje potrebe i granice kako bi vas dvoje mogli doći do međusobno prihvatljivog razumijevanja kako će izgledati ova dinamika.

Što je pokorna djevojka?

Na ovo pitanje ne postoji niti jedan odgovor, jer to može značiti različite stvari za različite ljude, ali općenito, biti pokorna djevojka znači biti voljan pustiti partnera da preuzme vodstvo u vezi i bude voljan isprobati nove stvari koje bi možda željeli pokušati. To također znači podržati i razumijevanje potreba i želja vašeg partnera, čak i ako se razlikuju od vašeg vlastitog.

Kako dobiti djevojku da vam se podnese?

Prije svega, važno je utvrditi dominaciju nad dotičnom djevojkom. To se može učiniti fizičkim sredstvima, poput ograničenja ili upotrebom sile ili psihološkim sredstvima, poput verbalno ponižavanja ili je da se osjeća pokorno. Nakon što je uspostavljena dominacija, djevojka će se vjerojatnije podnijeti vašoj volji.

Nekoliko je konkretnih stvari koje možete učiniti kako biste dodatno potaknuli prijavu. Jedan je dati joj jasne i konkretne upute o tome što želite da učini, a zatim je nagradite kad to učini kako kažete. Drugi je fizički obuzdati je na način zbog kojeg se osjeća ranjivom i bespomoćnom, poput vezanja ili držanja. Konačno, možete upotrijebiti verbalno ponižavanje ili druge oblike psihološke manipulacije kako bi se osjećala pokorno i nemoćno.

Što učiniti kad je vaš partner kinky?

Prvo, morate komunicirati sa svojim partnerom o njihovim kikovima i onome što im je ugodno. Važno je zapamtiti da nisu svi isti, pa što jedna osoba može smatrati kinky, druga možda ne. Razgovarajte o onome što vas oboje zanimaju i budite sigurni da postavite jasne granice. Jednom kada dobro razumijete željene želje, možete početi eksperimentirati. Ne zaboravite ići vlastitim tempom i uvijek se prijavite jedni s drugima kako biste bili sigurni da su svi i dalje ugodni. Možda postoje slučajevi kada želite isprobati nešto novo, ali vaš partner nije spreman, i to je u redu. Samo napravite korak unatrag i poštujte njihove želje. Kink bi trebao biti o istraživanju, zabavi i zadovoljstvu, tako da sve dok su svi na brodu, pustite vaše mašte divlja!

Kako napraviti nešto uzbudljivo u krevetu?

Na ovo pitanje nema nikoga odgovora, jer će ono što čini nešto uzbudljivo u krevetu varirat od osobe do osobe. Međutim, postoje neki opći savjeti koji mogu pomoći da seks postane uzbudljiviji za oba partnera. Prvo, može biti korisno zajedno isprobati nove stvari, poput novih pozicija, novih fantazija ili novih igračaka i igara. Ovo može pomoći izbiti iz bilo koje rutine koja se možda razvila i može učiniti seks više kao avantura. Drugo, može biti korisno usredotočiti se na zadovoljstvo vašeg partnera, a ne samo na svoj. Ovo može pomoći u stvaranju intimnijeg i povezanog iskustva. Konačno, može biti korisno jednostavno biti prisutan jedni drugima tijekom seksa i usredotočiti se na fizičku i emocionalnu vezu koja se dijeli.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj