Kako znati svoju veličinu kondoma

Izraz “Kako znati svoju veličinu kondoma” vodič je o tome kako izmjeriti penis kako biste pronašli ispravnu veličinu kondoma. Ovaj vodič pruža detaljne upute o tome kako precizno izmjeriti penis, uključujući i duljinu i opseg. Također uključuje grafikon koji navodi različite dostupne veličine kondoma i preporučuje najbolju veličinu za vaša određena mjerenja.

Da biste pronašli veličinu kondoma, morat ćete izmjeriti penis i dužine i opseg. Da biste to učinili, trebat će vam ravnalo ili mjernu vrpcu. Prvo uzmite ravnalo ili mjernu vrpcu i stavite ga u podnožje penisa. Zatim ga pokrenite uz vrh penisa dok ne dođete do savjeta. Obavezno zabilježite mjerenje i u bazi i na vrhu.

Zatim uzmite ravnalo ili mjernu vrpcu i omotajte ga oko najdebljeg dijela penisa. Opet, obavezno zabilježite mjerenje i u bazi i na savjetu. Nakon što izvršite oba mjerenja, tada se možete konzultirati s grafikonom kako biste pronašli najbolju veličinu kondoma za svoja specifična mjerenja.

Važno je zapamtiti da veličine kondoma mogu malo varirati od proizvođača do proizvođača. Stoga je uvijek najbolje isprobati nekoliko različitih marki i veličina prije nego što se smjestite na jedan s kojim se osjećate ugodno.

Je 5 inča veliki kondom?

Ne, 5 inča nije veliki kondom. Prosječni kondom je dugačak oko 7 centimetara i širok 2 inča.

Koja je veličina mali kondom?

Veličina malog kondoma ovisi o marki. Međutim, većina malih kondoma ima širinu od 1.75 inča ili manje. Duljina malog kondoma je obično između 6.5 i 7 inča.

Koji je kondom veličine 7 inča?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o brojnim čimbenicima, poput marke kondoma, širine kondoma i količine dodatne prostorije potrebne za udobnost. Međutim, dobro pravilo je da će 7-inčni penis trebati veliku ili ekstra veliku veličinu kondoma.

Koliko je velik normalan kondom?

Prosječni kondom je oko 7.Dugačak 5 centimetara i širok 2 inča kad se izvadi. Međutim, veličina kondoma može se malo razlikovati od marke do marke. Dakle, obavezno provjerite grafikon veličine kondoma na stražnjoj strani okvira da biste pronašli pravu veličinu za vas.

Koja je veličina 52 mm kondom?

Veličina 52 mm kondoma je otprilike 4.Promjera 5 inča. Ovo je kondom standardne veličine i trebao bi odgovarati većini muškaraca. Ako niste sigurni u svoju veličinu, uvijek se možete konzultirati s grafikonom veličine ili razgovarati sa zdravstvenim radnikom kako biste pronašli pravu veličinu za vas.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj