Kako uključiti pametni sat x6?

Kako napuniti pametni sat x6?

Upute za punjenje: Ovaj proizvod može biti napunjen Kroz magnetski adapter. Postavite vezu uređaja za punjenje na stražnju stranu uređaja, gdje će ostati u položaju. Automatski će se naplatiti. Sat podržava USB PC punjač ili standardni 5V punjač.

Kako prenijeti xw 6.0 Serija 7?

Ako tražite, na primjer, upute o kako XW6 pametni sat je napunjen. 0, sve što trebate učiniti je upotrijebiti odgovarajući punjač koji se tamo podudara s magnetskim priključcima, obično na prilično očigledan način, na stražnjoj strani kotača.

Kako konfigurirati pametni sat?

Spojiti Pametni sat na telefon Android
  1. Preuzmite Wear OS aplikaciju na pametnom telefonu i uključite Pametni sat. Ovu aplikaciju možete preuzeti iz Play Store -a. …
  2. Odaberi Pametni sat Na nošenju OS -a i dodirnite “Accoppia” …
  3. Uparivanje završava s prijenosom računa.

Koliko košta xw6 0?

Cijena XW6. 0 Smartwatch je definitivno zanemariv s obzirom na svoj tehnički potencijal. Govorimo o 59, 90 eura (50% popusta). Uistinu pristupačna cijena, posebno ako je povežemo s integriranim alatima koji karakteriziraju ovaj proizvod.

Kako konfigurirati x6 sat?

od tvojeg pametni sat Kliknite postavke > Povezivanje > Bluetooth; Pomaknite odgovarajuću ručicu s lijeva na desno, kako biste je aktivirali; Kliknite na ime vašeg uređaja Android Da ih povežemo.

Kako uključiti pametni sat koji se ne uključuje?

“Volumen na + volumen dolje + paljenje/isključivanje” samo tvoj Pametni sat ne Opremljen je tipkama za glasnoću, istovremeno pritisnite sve tipke oko kotača. N.B.: Pritisnite tipke redom kako prijavljen I Nakon pritiska na gumb za isključivanje/isključivanje, ostanite s pritiskom tipki za najmanje 10 sekundi.

Kako se okreće na mene gledajući?

Držite gumb za dom tri sekunde za upaliti Gledati. Skenirajte QR kôd na zaslonu s telefonom, a zatim preuzmite i instalirajte aplikaciju Xiaomi Nositi/Xiaomi Nosite lite. Također možete preuzeti i instalirati aplikaciju iz App Store -a ili skenirati QR kôd u nastavku.

Koja aplikacija za c10xpower?

L ‘aplikacija Dostupno je za Google Android i Apple iOS: FitControl, senzor koji vam omogućuje da stalno držite neke temeljne parametre pod kontrolom za Zdravlje, Koji Razina oksigenacije krvi i otkucaja srca.

Koliko pametni sat preuzima obnašanje?

Danas, u stvari, moderne litijeve baterije ne trebaju biti podvrgnute ciklusima dugih punjenja. Čak ni prvi put. Najpravniji postupak bio bi postupak Učitati Odmah novi gadget bez uključivanja, ostavljajući ga u uredu još samo nekoliko sati.

Kako učitati pametni bend?

Uđite u tijelo Pametni bend u a USB priključak za punjenje tako da su metalni kontakti okrenuti prema sredini USB priključka (a ne prema stranama luke). Tijelo Pametni bend vibrit će ukazivati ​​na to da jest napunjen ispravno.

Kako prenijeti sat 7?

Spojite napajanje na utičnicu za napajanje. Također možete spojiti kabel za punjenje na USB priključak. Stavite dno jabuke Gledati na punjaču. Magneti punjača poravnavaju se s jabukom Gledati A ikona punjenja baterije bit će prikazana na taktu kotača .

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj