Kako ući u zum?

Kako preuzeti najnoviju verziju Zoom?

Ažuriraj zum Aplikacija namještaja za iOS ili Android

Preuzmite zum Mobilna aplikacija s Google Playa ili iz App Store -a iz Jabuka. Oprez: Zum Pogledajte obavijest na mobilnim uređajima svaki put kada je dostupno novo ažuriranje.

Kako ući u ZOOM sastanak s Linkom?

Za prijaviti se Normalno jednostavno kliknite veza “Pridruži se sastanku” (uđite u sastanak) koji vas je poslao i slijedio upute, a vi ćete biti automatski povezani s konferencijom na koju ste pozvani.

Kako preuzeti aplikaciju ZOOM?

Za Preuzmite zum na Android, Pokrenite Play Store (L‘Obojena ikona trokuta koja se nalazi na početnom zaslonu I/ili u ladici aplikacija), tip “zum”U traci za pretraživanje smještena na vrhu I Pritisnite glas Zum Sastanci u oblaku (L‘Plava ikona na kojoj je dizajnirana tamo fotoaparat).

Što je potrebno za preuzimanje zumiranja?

Za preuzimanje zumiranja na Android, Pokrenite prodavaonicu za reprodukciju, upišite “Zum”U traci za pretraživanje smještena na vrhu I Odaberite stavku Zum Sastanci u oblaku (plava ikona na kojoj je Dizajnirao kameru).

Jer ne mogu ući u zum?

Tri su moguća uzroka odjeka Zum: Sudionik ima i zvuk računala i aktivni telefon. Sudionici s računalima i telefonima s aktivnim zvučnicima previše su blizu jedan drugom. Više računala s aktivnim zvukom prisutno je u istoj sobi.

Kako unijeti zum bez aplikacije?

Pristup pozivnicom e -pošte
  1. Ako želite sudjelovati na sastanku bez Instalirajte program Kliknite na “Start od preglednika”. …
  2. A zatim prozor za umetanje lozinke:
  3. Ako želite instalirati aplikaciju zum, Kliknite na “Preuzmi i pokrenite Zum“.

Kako ući u sastanak za zumiranje mobilnih uređaja?

Pristup E sudjelovati

Nakon početka Zum, Kliknite Sudjelujte u jednom sastanak Ući u sastanak bez pristupa. Ako želite pristupiti za početak ili planiranje vašeg sastanak, Odaberite pristup. Za pristup možete koristiti svoj račun Zum, Google ili Facebook.

Kako mogu ažurirati zum na računalu?

Ažuriraj aplikacija Zum Vrlo je jednostavno.

Ažurirajte zumiranje na Androidu
  1. Otvorite Play Store.
  2. Klik na Gumb profila (okrugli, zeleni) smješten na vrhu do pravo.
  3. Klik na Prva stavka u izborniku koja će se pojaviti: “Upravljanje aplikacijama i uređajem”
  4. Klik na “Dostupna ažuriranja”

Kako preuzeti zum na android računalu?

Ako vam je to namjera Preuzmite zum talijanski na androidu, Sve što trebate je da otvorite Play Store, idite na stranica preuzimanje datoteka iz Zum i izvesti preuzimanje datoteka aplikacije izravno odatle.

Kako ući u zumiranje sa sastankom s prolaznim kodom?

Sudjelujte putem koda e zaporka Ako, s druge strane, samo identifikacijski kod sastanak I zaporka, Samo otvorite web mjesto https: //zum.Nas i kliknite na vezu Pridružite se sastanku u gornjem desnom mjestu.

Kako vidjeti ID sastanka zumiranja?

Za pregledID sastanka::
  1. Klik na Sudionici .
  2. Na dnu ploče sudionika, kliknite na Poziv. Pojavljuje se skočni poziv koji pokazujeID sastanka i pristupni kod. L ‘ID sastanka Nalazi se u naslovu pop-up poruke, a pristupni kod se nalazi u donjem desnom kutu skočnog prozora.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj