Kako poboljšati analni seks

Kako poboljšati analni seks:

1. Opustite se- jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti kako biste učinili analni seks ugodni je opustiti se. Analni seks ne bi trebao biti bolan, pa ako ste napeti, vjerojatno će biti. Ako ste opušteni, vaše će tijelo moći lakše prihvatiti penis, prst ili seksualnu igračku vašeg partnera.

2. Koristite mazivo- Još jedna važna stvar kako bi analni seks bio ugodniji je korištenje maziva. To će vam pomoći smanjiti trenje i učiniti iskustvo ugodnijim i za vas i za vašeg partnera.

3. Zagrijte- prije nego što započnete analni seks, važno je zagrijati. To možete učiniti tako da stimulirate područje oko anusa prstima ili seksualnom igračkom. To će pomoći vašem tijelu da se navikne na senzaciju i učinite iskustvo ugodnijim.

4. Idite polako- kad ste spremni započeti analni seks, pobrinite se da na početku idite polako. Umetanje bilo čega u anus prebrzo može biti bolno. Započnite s penisom ili prstom svog partnera i idite samo jednako brzo kao što vam je ugodno.

5. Koristite kondome- pomoću kondoma tijekom analnog seksa važan je za oba partnera. To će pomoći smanjiti rizik od SPD -a i učiniti iskustvo ugodnijim.

6. Komunikacija- Komunikacija je ključna tijekom analnog seksa. Obavezno obavijestite svog partnera ako uživate ili ih trebate

Što čini stavljanje vazeline na vaš vaze?

Vaseline je proizvod na bazi nafte koji se može koristiti za vlaženje i zaštitu kože. Može se koristiti i za pomoć u liječenju i sprječavanju chafinga. Kad se nanese na vaginalno područje, vazelin može pomoći u umirujuću i zaštitu osjetljive kože. Također se može koristiti za smanjenje trenja tijekom seksa.

Zašto momci koriste vazelin za?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi dečki mogli koristiti vazelin. Na primjer, neki ga koriste kao masturbaciju ili seks. Drugi ga koriste kako bi spriječili da se spremaju ili umiruju suhu, nadraženu kožu.

Vazelin se također može koristiti kao proizvod za oblikovanje kose. Neki ga koriste kako bi pomogli ukrotiti frizzy kosu ili da im kosu daju narezani izgled.

U konačnici, svaki je pojedinac odlučio zašto želi koristiti vazelin.

Možete li staviti vazelin na dno?

Ne preporučuje se stavljanje vazeline na dno. Razlog za to je taj što je vazelin proizvod na bazi nafte i stoga može potencijalno poremetiti osjetljivu ravnotežu bakterija u anusu, što može dovesti do infekcije.

Što pomaže sirovom dnu?

Nekoliko je stvari koje mogu pomoći ublažiti sirovo dno:

-Nanošenje barijerske krema ili masti prije promjene pelena može pomoći u zaštiti kože.

-Promjena pelena često kako bi područje održalo čisto i suho.

-Koristeći blagi, neseljeni sapun ili sredstvo za čišćenje prilikom čišćenja područja.

-Potapljujući područje suho umjesto da ga trljate.

-Primjena hidratantne krema nakon promjene pelena.

Kako se pripremate za dno?

Nekoliko je stvari koje možete učiniti da se pripremite za dno. Prvo, pobrinite se da ste opušteni. Ako ste napeti, bit će teže dno. Možda biste se prije željeli za kupku ili tuširati kako biste vam pomogli da se opustite. Također biste trebali biti sigurni da ste dobro podmazani. Nanesite mazivo na anus i penis ili dildo svog partnera. Ovo će pomoći u smanjenju trenja.

Još jedna važna stvar je komuniciranje sa svojim partnerom. Razgovarajte o onome s čime vam je ugodno i s čime vam nije ugodno. Provjerite da li ste oboje na istoj stranici o tome što će se dogoditi.

Napokon, ne zaboravite disati. Možda zvuči glupo, ali važno je. Ako zadržite dah, samo ćete pogoršati stvari. Zato duboko udahnite i opustite se.

Posljednje ažuriranje 25/11/2022

Komentiraj