Kako otkazati narudžbu na parfimu?

Koliko košta pošiljka na parfimu?

U koštati iz Pošiljka To je 5,90 eura za kopno i 6,90 eura za Kalabriju i otoke. Plaćanje gotovinom na dostavi ima a koštati Dodatno od 3,00 €.

Kako izbrisati naredbu na notinu?

U roku od 90 dana od isporuke proizvoda, priopćite svoju odluku da se povučete iz ugovora. Najbolja opcija je kontaktirati nas putem e-maila na info@obavijest.to ili pozivanje 011 1988 7822.

Kako kontaktirati notino?

Na adresi e-pošte info@obavijest.IT ili telefonski broj 011 1988 7822.

Koliki su troškovi isporuke Notino?

Plaćanje na dostava 3,00 €

Robu plaćate na dostava kuriru. Trošak usluge je iz 3 €.

Koliko košta pošiljka notino?

Obavijest Šalje pakete s kurirom Bartolini. Vrijeme isporuke također su naznačeno u vrijeme kupnje. U koštati To je 4,95 eura za isporuke na kopnu i 6,95 eura za isporuke u Kalabriji i na otocima.

Kako imati besplatnu dostavu na notinu?

Dobiti Besplatna dostava na Sve vaše kupnje s www.obavijest.TO. Samo naručite od najmanje 50 € i primite robu besplatno u tvojoj kući.

Gdje je Notino Company?

On-line trgovina: notino parfemi.TO
Naziv tvrtke:Obavijest Italija s.r.L.
Operativno sjedište (bez trgovine):Obavijest Italija s.r.L., Piazza Solferino, 20, 10121 Torino
Telefon:+39 011 1988 7822 LON-VEN 8-17 H

Tko je notino parfemi?

Osnovao 2004. godine Michal Zamec, Obavijest Da je brzo potvrđen kao jedna od najpouzdanijih internetskih trgovina parfemi i kozmetika.

Kako možete platiti na notu?

Kupci će moći nastaviti s plaćanje Kroz sljedeće načine: Debitne i kreditne kartice – Nakon stvaranja narudžbe, preusmjerite se na pristup plaćanje banke, gdje je Podaci potrebni za plaćanje.

Što mislite o bilješkama?

Jedan od Najbolje web stranice ikad.

Kupujem od Obavijest, Nikad problem, izvrsni proizvodi svi originalni, vrlo povoljne cijene i brza dostava s BRT -om. Jedan od Najbolji ikad.

Kako imati besplatnu dostavu na Douglasu?

S Douglas Kartica ljepote Možete pristupiti brojnim prednostima za svoje internetske narudžbe! Iskoristite to, osim toga, dobit ćete i Besplatna dostava po narudžbi preko 25 eura. Minimalni trošak 25 € za Besplatna dostava. Douglas daje vam vaučer za popust vrijedan 5 eura za potrošiti na Internetska stranica!

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj