Kako olakšati kožu lica?

Kako na prirodan način osvijetliti tamne mrlje lica?

Natrijev bikarbona – izvrsna pilinga koja može osvijetliti ubrzo spot koža. Da biste ga pripremili, potrebno je dodati toplu vodu i sodu bikarbonu. Spoj se mora primijeniti na kritične točke gdje spot i ostavljen da se odmori oko 15 minuta. Isperite i osušite.

Kako eliminirati tamne mrlje na licu?

Primijetit ćete ublažavanje pjega i tamne mrlje.

Da biste koristili ovu metodu, morate:
 1. Nanesite jabučni ocat na točke kože koju želite olakšati;
 2. Neka djeluje oko 20 minuta;
 3. Isperite hladnom vodom.
 4. Uvijek sušite kožu nježno mekim i suhim ručnikom.

Koja je najbolja krema protiv spota?

Antimacchio krema Za lice relastila D-CLAR

Tamo Najbolja krema Osvjetljenje za kvalitetu/cijenu trenutno dostupno na Amazonu je D-litar recesnika, učinkovit u uklanjanju spot tamno, sposoban za osvjetljavanje i ujednačavanje ten.

Kakva krema koristiti za mrlje od kože?

Skrigoren, Finacea): Upotrijebljeno zaduženo sredstvo za osvijetliti spot tamna kože, posebno one povezane sa starenjem. Primjeniti na koži kriška mrlja a krema 20%, dva puta dnevno (jutro i navečer).
 • Miconazolo 2% (npr. …
 • Ciklopirox (npr. …
 • Klotrimazol 1% (npr. …
 • Ketokonazol (npr.

Kako napraviti bijelu kožu?

Izbjegavajte izlaganje UV zrakama.

Kako Lako je razumljivo, zaklonjenost od sunčeve svjetlosti je najbolji način da se dosegne i održava željenu blijedu. Izbjegavajte sunčevu svjetlost što je više moguće, u posebno između 10 ujutro i 4 popodne, kada jesu iz veći intenzitet.

Što jesti kako bi osvijetlio kožu?

Najbolja hrana Izbjeljivati ​​kožu
 1. Za dobiti koža besprijekoran i svjetliji, ne samo kozmetički proizvod igra ulogu. Jedan od jednostavnih i najboljih načina je slijediti dijeta zdrav. …
 2. Limunska voda. …
 3. Soyy Fairy Tale. …
 4. Zeleni čaj. …
 5. Cikle. …
 6. Jogurt.

Kako se koža može zatamniti?

Sunce odvedeno u jezero ili rijeka pomaže potamniti kožu Bez opeklina. Sunčanja u blizini izvora vode kako Lago ili River, stvaraju odjek jake sunčeve svjetlosti kako onog mora i snijega. Bez dobre krema za sunčanje s visokim SPF -om riskirate da gori na isti način.

Kako ukloniti mrlje s lica i ruku?

Tretmani od učinkovit dermatolog za uklanjanje spot kože su laser I Radijska frekvencija. Laser je Definitivno najbrža opcija I odlučan. Tamo mrlja eliminira se bez boli I Nema nuspojava. Radio -ol može umjesto toga biti krioterapija ili usredotočen jednostruki yandy.

Kako olakšati mrlje na licu vodom s kisikom?

Koristi se u malim količinama i u malim koncentracijama,vodikov peroksid pomaže Osvijetlite mrlje kože na licu ili na rukama . Pufer s Pamučna kugla tamo mrlja, jednom dnevno. Zatim raširite visoki solarni zaslon (SPF 50) na tretirani dio.

Kako osvijetliti mrlje od kože vodom s kisikom?

Početi osvijetliti tamo koža s kisikom vodom Morate navlažiti ovattu s vodikovim peroksidom 20 svezaka. Na to područje nanesite pamučnu vunu od kožu koju želite osvijetliti, Dajući svjetlost ponovljene greške kako bi se osiguralo da koža to je inhite. Pusti davodikov peroksid za 20 minuta.

Kako oduzeti stare -age mrlje?

Kako Možemo ukloniti keratoza? Za spot Manji i površni senili mogu biti dovoljni tretmani utemeljeni na lokalnoj lokaciji iz masti s uredom ili salicilnom kiselinom koje pomažu u obnovi koža s blagim pilingom koji potiče uklanjanje mrtvih stanica.

Posljednje ažuriranje 28/06/2022

Komentiraj